ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμη οφειλές από παλαιότερες μεταγραφές, το κόστος ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια

Barcelona's Raphinha celebrates scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Paris Saint-Germain and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, April 10, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard)
Barcelona's Raphinha celebrates scoring his side's second goal during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Paris Saint-Germain and Barcelona at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, April 10, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Η Μπαρτσελόνα φέρεται να μην έχει ανταποκριθεί πλήρως σε ορισμένες οικονομικές οφειλές της που αφορούν μεταγραφές από το πρόσφατο παρελθόν.

Η Μπαρτσελόνα μπορεί φαινομενικά να βρίσκεται σε καλύτερη μοίρα, οικονομικά μιλώντας, σε σύγκριση με το τι ίσχυε στο παρελθόν, ωστόσο αυτό δεν συνεπάγεται "κούρεμα" του χρέους. Οι "Μπλαουγκράνα" φέρονται να μην έχουν αποπληρώσει ένα μέρος του κόστους από παλαιότερες μεταγραφές, με το συνολικό ποσό να ξεπερνά τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Για την ακρίβεια, ο καταλανικός σύλλογος οφείλει 42.5 εκατομμύρια στη Λιντς, από την οποία απέκτησε τον Ραφίνια, 26 εκατομμύρια στη Μάντσεστερ Σίτι για τον Φεράν Τόρες, από τα οποία καλείται να πληρώσει βραχυπρόθεσμα τα μισά, ενώ επίσης τον προϋπολογισμό των Ισπανών αναμένεται να "τρυπήσει" και το χρέος ύψους 24,5 εκατ. σε Τσέλσι και 21 εκατ. σε Μπάγερν Μονάχου για τις μεταγραφές των Κούντε και Λεβαντόφκσι αντίστοιχα.

Η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να καταβάλει αυτά τα ποσά ώστε να ελπίζει μελλοντικά να αποκτήσει τη δυνατότητα να πραγματοποιεί μία μεταγραφή για κάθε αποχώρηση παίκτη από το ρόστερ, εξέλιξη που θα αποτελεί απόδειξη της βελτίωσης στα οικονομικά του συλλόγου.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ