ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Επιστρέφει στη Γερμανία ο Ντάνι Όλμο με τον ατζέντη του για να κλείσει η μεταγραφή

Leipzig's Dani Olmo celebrates after scoring his sides third goal during the German Super Cup final between FC Bayern Munich and RB Leipzig at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Aug. 12, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader)
Leipzig's Dani Olmo celebrates after scoring his sides third goal during the German Super Cup final between FC Bayern Munich and RB Leipzig at the Allianz Arena stadium in Munich, Germany, Saturday, Aug. 12, 2023. (AP Photo/Matthias Schrader) AP

Ο Ντάνι Όλμο επιθυμεί να κλείσει άμεσα η μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα, με τον διεθνή Ισπανό να επιστρέφει μαζί με τον ατζέντη του στη Γερμανία για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την επίτευξη συμφωνίας.

Η Μπαρτσελόνα έχει μπει δυνατά στο κόλπο της απόκτησης του Ντάνι Όλμο, τον οποίο μάλιστα έχει με το μέρος της μετά την μεταξύ τους προφορική συμφωνία. Ο Ισπανός μέσος επέστρεψε νωρίτερα πίσω στη Γερμανία προκειμένου να επισπεύσει τις διαδικασίες της μεταγραφής του στους "μπλαουγκράνα".

Αυτή η εβδομάδα θα είναι κομβική για την έκβαση της υπόθεσης, με την ομάδα του Φλικ να βρίσκεται πολύ κοντά στο να δώσει τα χέρια με τη Λειψία έπειτα από την δεύτερη πρόταση που έχει καταθέσει.

Υποστηρίζεται πως η προσφορά της καταλανικής ομάδας είναι ύψους 47 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, προβλέπονται 10 επιπλέον εκατομμύρια εφόσον επιτευχθούν ορισμένοι εύκολοι όροι, καθώς και άλλα 10 σε περίπτωση που ο σύλλογος κατακτήσει το Champions League ή το πρωτάθλημα Ισπανίας στα επόμενα 6 χρόνια.

Η λεπτομέρεια που φαίνεται να γέρνει τη πλάστιγγα προς το μέρος της Μπαρτσελόνα είναι πως η διοίκηση του Λαπόρτα φέρεται διατεθειμένη να δώσει τα 25 εκατομμύρια από τη συνολική πρόταση τον Σεπτέμβριο και όχι μακροπρόθεσμα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΕΙΨΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ