ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Η "καυτή" λίστα Βαλβέρδε για το διάδοχο του Σουάρες

Μπαρτσελόνα: Η "καυτή" λίστα Βαλβέρδε για το διάδοχο του Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες πέταξε το μπαλάκι στην Μπαρτσελόνα για την ανάγκη εύρεσης του διαδόχου του και οι Καταλανοί τσεκάρουν ήδη υποψήφιους. Δείτε ποια ονόματα βρίσκονται στη λίστα του Ερνέστο Βαλβέρδε!

Είναι το βασικό και αναντικατάστατο "9άρι" της Μπαρτσελόνα, αποτελεί το ιδανικό alter ego του Μέσι και έχει τέτοια εκτελεστική δεινότητα που... έκρυψε την απουσία του "Pulga" στο πρόσφατο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης, πετυχαίνοντας χατ-τρικ και διαλύοντας την άμυνα των πρωταθλητών Ευρώπης.

Παρόλα αυτά, ο Λουίς Σουάρες δεν ξεγελιέται, ξέρει οτι από τη στιγμή που είναι 31 ετών θα αναζητήσει αργά ή γρήγορα τον διάδοχό του η διοίκηση της "Μπάρσα" και για αυτό το λόγο έσπευσε ο ίδιος να τους συμβουλεύσει να το κάνουν!

"Ο σύλλογος πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται την προοπτική για ένα νέο 9άρι", δήλωσε με απόλυτη ποδοσφαιρική ειλικρίνεια και τιμιότητα ο Ουρουγουανός διεθνής επιθετικός, κάνοντας άπαντες στην Ισπανία και δη στην Καταλωνία να αναρωτιούνται για το ποιός μπορεί να μπει στα παπούτσια του.

Η "Mundo Deportivo" όμως δεν έμεινε μόνο στη θεωρία και σε σκόρπιες σκέψεις αλλά αποκάλυψε μέσω της ιστοσελίδας της τα ονόματα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή μέσα στη λίστα των πρωταθλητών Ισπανίας για να πλαισιώσουν τον Μέσι, ως διάδοχοι του Σουάρες!

Σύμφωνα λοιπόν με το καταλανικό μέσο, ο αγαπημένος του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι ο Χάρι Κέιν, που είναι όμως και μέσα στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της, με το ποσό που χρειάζεται για την απόκτησή του να είναι γύρω στα 200.000.000, βάσει των απαιτήσεων της Τότεναμ.

Manchester City's Kyle Walker, left, challenges for the ball with Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Manchester City's Kyle Walker, left, challenges for the ball with Tottenham's Harry Kane during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Manchester City at Wembley stadium in London, England, Monday, Oct. 29, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Πέρα από τον Άγγλο διεθνή σέντερ φορ, ψηλά στη λίστα των υποψηφίων φιγουράρουν τα ονόματα των Τίμο Βέρνερ της Λειψίας και Κάσπερ Ντόλμπεργκ του Άγιαξ, ενώ σε αυτήν έχει μπει εσχάτως και ο Μάουρο Ικάρντι, με τον νυν αρχηγό της Ίντερ να έχει περάσει ως πιτσιρικάς από τα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα.

"Εντυπωσιάζει με την εκτελεστική του δεινότητα αλλά παρόλα αυτά δεν έχει τα σωστά χαρακτηριστικά για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα", αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Υπάρχουν πάντως και δύο ακόμα ονόματα που βρίσκονται στη λίστα, έστω και αν δεν είναι πρώτης γραμμής όπως οι παραπάνω. Πρόκειται για τον Νικολά Πεπέ της Λιλ και τον πρώτο σκόρερ της Serie A με τη φανέλα της Τζένοα, Κριστόφ Πιάτεκ, με το ρεπορτάζ της "Mundo Deportivo" να αναφέρει πως οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα παρακολουθούν στενά την πρόοδο των δύο παικτών.

Σημειώνεται πως πέρα από τον Σουάρες, υπάρχουν αυτή τη στιγμή άλλοι δύο παίκτες που ανήκουν στην Μπαρτσελόνα και μπορούν να καλύψουν τη θέση του "9αριού": ο ένας είναι ο Μουνίρ Ελ Χανταντί, όπου υπάρχει αισιοδοξία πως θα ανανεωθεί το συμμβόλαιό του (λήγει τον Ιούνιο του 2019) και ο άλλος είναι ο Πάκο Αλκάθερ που αγωνίζεται δανεικός στην Ντόρτμουντ, με τους Γερμανούς να εμφανίζονται "ζεστοί" να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή στο φινάλε της σεζόν έναντι 23.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ