ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Καθυστερεί η μεταγραφή του Σέζνι στους Καταλανούς, περιμένουν έγκριση από τη La Liga

Ο Σέζνι με τη φανέλα της Γιουβέντους στο ματς με την Έμπολι
Ο Σέζνι με τη φανέλα της Γιουβέντους στο ματς με την Έμπολι © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Η υπόθεση μεταγραφής του Σέζνι στη Μπαρτσελόνα έχει μπει προσωρινά στον πάγο παρόλο που οι δύο πλευρές έχουν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο.

Η Μπαρτσελόνα είχε επιλέξει τον Βόιτσεχ Σέζνι για να καλύψει το κενό του τραυματία Τερ Στέγκεν, ωστόσο παρότι υπολογιζόταν ότι ο Πολωνός τερματοφύλακας θα ολοκληρώσει στις (30/9) την μεταγραφή του στους Καταλανούς, πλέον φαίνεται πως η συμφωνία θα μπει προσωρινά στον πάγο.

Ο λόγος πίσω αυτή την πιθανή εξέλιξη είναι τα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στην Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που ο προϋπολογισμός της Μπαρτσελόνα την περιορίζει από το να εγγράψει από μόνη της τον Σέζνι, είναι απαραίτητη η έγκριση από την La Liga προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Φυσικά, αυτό προϋποθέτει περισσότερο χρόνο και ως εκ τούτου είναι πολύ πιθανό ο πρώην γκολκίπερ της Γιουβέντους να μην προλάβει τον αγώνα απέναντι στη Γιούνγκ Μπόις στη League Phase του Champions League στις (1/10). Στο στρατόπεδο των "Μπλαουγκράνα" εκτιμάται πως δεν υπάρχει κάποιος λόγος ανησυχίας αναφορικά με την έγκριση, όμως μένει να φανεί αν αυτή θα έρθει σύντομα ή αργότερα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ