ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κίνηση-έκπληξη με Ρεγκιλόν για το αριστερό άκρο της άμυνας

Tottenham's Sergio Reguilon carries the ball as he goes to take a corner kick during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Nottingham Forrest t White Hart Lane stadium in London, Sunday, April 7, 2024. (AP Photo/Ian Walton)
Ο Σέρχιο Ρεγκιλόν. @2024 IAN WALTON/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα διερευνά τη δυνατότητα απόκτησης του Σέρχιο Ρεγκιλόν, ο οποίος μάλιστα είχε μία πρώτη επαφή με τους "μπλαουγκράνα", σε μία κίνηση που μπορεί να αποδειχθεί win-win σενάριο και για τις δύο πλευρές.

Το όνομα του Σέρχιο Ρεγκιλόν εμφανίστηκε ξαφνικά στο προσκήνιο για τη Μπαρτσελόνα, η οποία επιθυμεί να ενισχύσει το αριστερό άκρο της άμυνας της, με την ίδια μάλιστα να έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με τον Ισπανό μπακ.

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Τότεναμ είναι δεσμευμένος με συμβόλαιο στους "πετεινούς" έως το καλοκαίρι του 2025 και ο ίδιος δεν υπολογίζεται από τον Άγγελο Ποστέκογλου. Ως εκ τούτου, η Μπαρτσελόνα διερευνά τη δυνατότητα απόκτησης του ποδοσφαιριστή με ένα ποσό σχετικά χαμηλό, αφού η Τότεναμ δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αποχωριστεί δίχως κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα σε ένα χρόνο από τώρα.

Ο κύριος λόγος που η καταλανική ομάδα εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρεγκιλόν, έγκειται στο γεγονός πως η μεταγραφή του Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι έχει μείνει στάσιμη για αρκετό καιρό και επομένως ο σύλλογος χρειάζεται μία σίγουρη εναλλακτική επιλογή.

Ο Ισπανός έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και διακρίθηκε ως δανεικός στη Σεβίλλη για τη σεζόν 2020-21. Παρά το ενδιαφέρον της ομάδας της Ανδαλουσίας να κρατήσει τον παίκτη, η "βασίλισσα "δέχτηκε πρόταση από την Τότεναμ ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ και ο παίκτης έφυγε για το Λονδίνο, όπου όμως δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες.

Από την Τότεναμ ξεκίνησε μια σειρά από δανεισμούς που τον οδήγησαν στην Ατλέτικο Μαδρίτης, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και και την Μπρέντφορντ. Δεν μπόρεσε να προσαρμοστεί σε καμία από αυτές τις ομάδες και τώρα ο ίδιος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να παραμείνει επί της ουσίας ανενεργός για ένα έτος στους "Σπερς" αν δεν καταφέρει να αποχωρήσει έγκαιρα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΤΟΤΕΝΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ