ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Κοντά σε ιστορική χορηγική συμφωνία με την Nike

Barcelona's Robert Lewandowski, right, is congratulated after scoring his side's 2nd goal by Lamine Yamal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Olympic stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 31, 2024. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Robert Lewandowski, right, is congratulated after scoring his side's 2nd goal by Lamine Yamal during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Valladolid at the Olympic stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Aug. 31, 2024. (AP Photo/Joan Monfort) @2024 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Nike για μία ιστορική χορηγική συμφωνία, που θα δώσει βαθιά ανάσα στους μπλαουγκράνα στην προσπάθεια που κάνουν να κλείσουν τη μαύρη τρύπα στα ταμεία τους.

Η Μπαρτσελόνα κουβαλάει εδώ και χρόνια μία βαριά αλυσίδα χρεών που δεν της επιτρέπει να κινείται με άνεση στο μεταγραφικό παζάρι όμως είναι κοντά στο να βγει από αυτό το αδιέξοδο χάρη σε μία ιστορική συμφωνία.

Αυτή αφορά το ντύσιμο της ομάδας, με την "Marca" να αποκαλύπτει με σημερινό (4/10) δημοσίευμά της ότι οι Καταλανοί είναι σε διαπραγματεύσεις με την Nike για μία νέα συμφωνία χορηγίας ώστε η αμερικανική εταιρία να συνεχίσει να ντύνει τον σύλλογο για τα επόμενα 10 χρόνια.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η Nike είναι διατεθειμένη να πληρώσει 140 εκατομμύρια ευρώ ανά σεζόν σε αυτό το χρονικό διάστημα ενώ υπάρχει περίπτωση το ποσό αυτό να πέσει στα 125 εκατομμύρια, αν οι δύο πλευρές συμφωνήσουν να δοθεί στην Μπαρτσελόνα ένα άμεσο μπόνους υπογραφής ύψους 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Η επικείμενη συμφωνία ενδέχεται να ανακοινωθεί πριν κλείσει ο Οκτώβριος, με το μπόνους υπογραφής να είναι σημαντικό για τους μπλαουγκράνα από τη στιγμή που ανακοίνωσαν απώλειες 91 εκατομμυρίων ευρώ για τη σεζόν 2023-24 και θέλουν αυτά τα χρήματα για να αυξήσουν τα έσοδά τους και να μπορούν να εγγράφουν κανονικά παίκτες από εδώ και πέρα.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ