ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Η αγκαλιά του Λαπόρτα με Μέσι και Γιασικεβίτσιους

Η αγκαλιά του Μέσι με τον Λαπόρτα στην ορκωμοσία του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νόου.
Η αγκαλιά του Μέσι με τον Λαπόρτα στην ορκωμοσία του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN TWITTER

Τα βλέμματα τράβηξε η αγκαλιά του Τζοάν Λαπόρτα με τον Λιονέλ Μέσι πριν από την ορκωμοσία του νέου προέδρου της Μπαρτσελόνα. Αγκαλιά και με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Μπαρτσελόνα άλλαξε σελίδα με τον Τζοάν Λαπόρτα να κερδίζει στις εκλογές τον προεδρικό θώκο των μπλαουγκράνα. Η ορκωμοσία του νέου προέδρου έλαβε χώρα την Τετάρτη (17/3) στο Καμπ Νόου.

Παρών στην τελετή ήταν μεταξύ άλλων και ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος τράβηξε τα βλέμματα. Μάλιστα, η Μπαρτσελόνα ανέβασε στα social media ένα video με την αγκαλιά του Λαπόρτα στον Αργεντίνο σταρ πριν από την έναρξη της ορκωμοσίας. Στη συνέχεια, ο νέος πρόεδρος των Καταλανών αγκάλιασε και τον Σαρούνας Γιασικιεβίτσιους, που ως προπονητής της μπασκετικής Μπαρτσελόνα, ήταν παρών.

Ο Λαπόρτα τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για οικονομικούς λόγους θα επιδιώξει την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στο Καμπ Νόου. Γι' αυτό το λόγο ο Λαπόρτα θέλοντας να του δείξει ότι γίνονται προσπάθειες για την ενίσχυση της ομάδας προχωρά σε επαφές με πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές, ενώ έχει στο στόχαστρό του και κάποιους άλλους για τους οποίους αναζητά τη φόρμουλα να τους αποκτήσει.

"Η πρόταση στον Μέσι θα γίνει, αλλά εξαρτάται από εκείνον. Όμως, σίγουρα, τα λεφτά δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα" είχε δηλώσει ο Μέσι μετά από τη νίκη τους στις εκλογές.

Photo credits: print screen Twitter

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ