ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Άλβες: "Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει την ταυτότητά της, είπα στον Μέσι να μείνει"

Ο Ντάνι Άλβες πανηγυρίζει το γκολ της Βραζιλίας κόντρα στην Αργεντινή για το Copa America
Ο Ντάνι Άλβες AP PHOTO/EUGENIO SAVIO

Ο άλλοτε δεξιός μπακ της Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες, μίλησε στο RAC 1 για την πρώην ομάδα του, τονίζοντας πως οι "μπλαουγκράνα" έχουν χάσει την ταυτότητά τους, ενώ αποκάλυψε πως συμβούλευσε τον Μέσι να παραμείνει στο σύλλογο.

Ξένη εικόνα φαντάζει η Μπαρτσελόνα των τελευταίων χρόνων στα μάτια του Ντάνι Άλβες, ο οποίος την έζησε για 8 χρόνια στα καλύτερά της και υπήρξε για τους "μπλαουγκράνα" ένας από τους κορυφαίους "φύλακες" στα μετόπισθεν.

Ο Βραζιλιάνος είχε μία γεμάτη οκταετή θητεία στον καταλανικό σύλλογο, καθώς κατάφερε να κατακτήσει με τη φανέλα της Μπάρτσα συνολικά 23 τρόπαια.

Ο άλλοτε δεξιός μπακ των "μπλαουγκράνα" παρατηρώντας τις τελευταίες αλλαγές που συνέβησαν σε διοικητικό επίπεδο στο σύλλογο, αλλά και την εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν στο γήπεδο μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό της Ισπανίας, RAC 1, για την "πηγή" του κακού, η οποία δεν ήταν άλλη από τη διοίκηση Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου:

"Η Μπαρτσελόνα έχει χάσει την ταυτότητά της. Προσπαθεί να είναι μια εμπορική ομάδα, αντί να είναι μια ομάδα με τη δική της προσωπικότητα. Πριν υπέγραφε τους παίκτες που χρειάζονταν και ταίριαζαν με τη φιλοσοφία του συλλόγου, αλλά τώρα έχει υπογράψει πολλούς, οι οποίοι δεν έχουν ιδέα για την ταυτότητα της.

Η διοίκηση διέσυρε τον σύλλογο", τόνισε ο Άλβες, ενώ στάθηκε και στην ταπεινωτική ήττα των Καταλανών από τη Μπάγερν στα προημιτελικά του Champions League.

ο 8-2 ήταν πολύ σκληρό και είναι ένα χτύπημα για να συνειδητοποιήσουν ότι κάτι κάνουν λάθος".

Ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Μέσι, ο οποίος ζήτησε τη γνώμη του πριν φύγει:

"Μόλις με ρώτησε πού θα ήταν καλύτερος και όταν "έσκασε" το θέμα του καλοκαιριού, του είπα: Πού θα είσαι καλύτερος από ό, τι στη Μπαρτσελόνα;".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ