ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Σίλβα ενημέρωσε τον Γκουαρδιόλα ότι θέλει να φύγει από τη Σίτι

Ο Σίλβα ενημέρωσε τον Γκουαρδιόλα ότι θέλει να φύγει από τη Σίτι
Ο Μπερνάρντο Σίλβα @ 2023 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει ήδη μιλήσει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και του εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει για τη Μάντσεστερ Σίτι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Mundo Deportivo.

Η Μπαρτσελόνα έχει βολιδοσκοπήσει την περίπτωση του Μπερνάρντο Σίλβα για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής της γραμμής έχοντας ως σύμμαχο και την επιθυμία του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα όπως αναφέρει η Mundo Deportivo σε δημοσίευμά της ο Σίλβα έχει μιλήσει ήδη με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και τον έχει ενημερώσει ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Σίτι για να μπορέσει να υπογράψει στους Καταλανούς. Μάλιστα ο Πορτογάλος, όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, είχε τη διαβεβαίωση του Πεπ από πέρυσι ότι θα τον αφήσει να φύγει αυτό το καλοκαίρι, αν η Μπαρτσελόνα προσέφερε μια "λογική" πρόταση.

Μέχρι στιγμής βέβαια η Μπαρτσελόνα έχει ζητήσει την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα με δανεισμό, κάτι που φυσικά δεν αφήνει ικανοποιημένους τους πολίτες, οι οποίοι θέλουν να τον παραχωρήσουν με κανονική μεταγραφή. Ο 28χρονος διεθνής έχει συμβόλαιο με τους πολίτες μέχρι και το καλοκαίρι του 2025.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ