ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Νοκ άουτ για ένα μήνα ο Πέδρι, χάνει την προετοιμασία της ομάδας

Ο Πέδρι αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Ισπανία
Ο Πέδρι αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο μετά τον τραυματισμό του στο ματς με την Ισπανία AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Άσχημα είναι τα νέα για την Μπαρτσελόνα αναφορικά με την κατάσταση του Πέδρι, αφού ο τραυματισμός που αποκόμισε στον προημιτελικό με την Γερμανία θα του στοιχήσει την συμμετοχή του στην προετοιμασία της ομάδας ενόψει της επόμενης σεζόν.

Δίχως τον Πέδρι θα πραγματοποιηθεί εν τέλει η προετοιμασία της Μπαρτσελόνα, καθώς ο τραυματισμός που στέρησε στον Ισπανό μέσο την παρουσία του στα επόμενα παιχνίδια της Εθνικής Ισπανίας μετά τον προημιτελικό με τη Γερμανία, θα τον θέσει επίσης εκτός από την προετοιμασία των "Μπλαουγκράνα".

Αυτό το πλήγμα για την ομάδα του Χάνσι Φλικ έγινε φανερό όταν παίκτης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από του γιατρούς των Καταλανών, η οποία ανέδειξε τη σοβαρότητα του τραυματισμού του παίκτη που υπέστη εσωτερικό πλάγιο διάστρεμμα στο αριστερό γόνατο.

Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε από τη μεριά της πρόβλημα, ωστόσο δεν αποκάλυψε το χρονικό πλαίσιο που θα απουσιάσει ο Πέδρι. Παρόλα αυτά, οι πρώτες προβλέψεις δείχνουν ότι ο Ισπανός θα μπορούσε να μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα και πως θα παλέψει να είναι διαθέσιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος με τη Βαλένθια στις 17/8.

Βέβαια, δεδομένου και του ιστορικού τραυματισμών του ποδοσφαιριστή, η επιστροφή του στην ομάδα ίσως παραταθεί περαιτέρω, εξέλιξη που μπορεί δυνητικά να τον κρατήσει εκτός γηπέδων και μετά την έναρξη του πρωταθλήματος της La Liga.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ