ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Νοκ-άουτ για τουλάχιστον έναν μήνα ο Φάτι

Ο Άνσου Φάτι από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις όπου τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή
Ο Άνσου Φάτι από τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Μπέτις όπου τραυματίστηκε και έγινε αλλαγή AP PHOTO/JOAN MONFORT

Ο τραυματισμός του Άνσου Φάτι κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Μπέτις μόνο επιπόλαιος δεν ήταν, με τα πρώτα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για σχίσιμο στον μηνίσκο και αναγκαστική αποχή του από τα γήπεδα για τουλάχιστον έναν μήνα.

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε τη νίκη με το ευρύ 5-2 επί της Μπέτις και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα στην La Liga μετά από δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες, ωστόσο λίγες ώρες μετά το φινάλε του αγώνα τα νέα δεν είναι καλά από το ιατρικό δελτίό της.

Ο άτυχος της βραδιάς ήταν ο Άνσου Φάτι, που τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο και έγινε αλλαγή από τον Λιονέλ Μέσι στο 46', με τα ιατρικά τεστ στα οποία υποβλήθηκε ο νεαρός Ισπανός φορ να δέιχνουν σχίσιμο στον εσωτερικό μηνίσκο του αριστερού του γονάτου.

"Εάν δεν υπάρχει επέμβαση, θα χρειαστούν 3 με 4 εβδομάδες αποθεραπείας. Εάν γίνει επέμβαση και ανάλογα με τον οργανισμό του, ο χρόνος αποθεραπείας του θα είναι 2 με 3 μήνες μίνιμουμ", τόνισε στο "Radio Catalunya" ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Μπαρτσελόνα για τον τραυματισμό του Φάτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ