ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Αραούχο θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση

Uruguay defender Ronald Araújo drives the ball during a Copa America Group C soccer match against Bolivia in East Rutherford, N.J., Thursday, June 27, 2024. (AP Photo/Julia Nikhinson)
Ο Ρόναλντ Αραούχο με την φανέλα της Εθνικής Ουρουγουάης. @2024 JULIA NIKHINSON/AP IMAGES

Πρόβλημα για τη Μπαρτελόνα με τον Ρόναλντ Αραούχο, ο οποίος θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση τελικά για να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει ύστερα από τον προημιτελικό με την Βραζιλία στο Copa America, γεγονός που θα τον κρατήσει για αρκετούς μήνες εκτός γηπέδων.

Ο τραυματισμός του Ρόναλντ Αραούχο εξελίχθηκε χειρότερα για τη Μπαρτσελόνα από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά. Ο 25χρονος αμυντικός ετοιμάζεται εν τέλει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο που αποκόμισε στον προημιτελικό της Ουρουγουάης με την Βραζιλία.

Ο Αραούχο πλέον αναμένεται να τεθεί εκτός από τα πλάνα των "Μπλαουγκράνα" για ένα μεγάλο διάστημα, αφού η πρόβλεψη των γιατρών του συλλόγου είναι πως ο Ουρουγουανός διεθνής θα παλέψει να επιστρέψει πριν από το 2025, κατά πάσα πιθανότητα τον Δεκέμβριο.

Αυτή η απρόσμενη εξέλιξη, πέρα από τις αγωνιστικές επιπλοκές που θα προκαλέσει στον ισπανικό σύλλογο, αναμένεται ενδεχομένως να ανατρέψει και τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας και του Χάνσι Φλικ αν αποφασιστεί πως προκύπτει ανάγκη ενίσχυσης στη συγκεκριμένη θέση.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ COPA AMERICA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ