ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο καταλανικός Τύπος χαρακτηρίζει ασυγχώρητη τη γκέλα με Κάντιθ

Απογοητευμένος μετά από ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ στο Καμπ Νόου για την La Liga ο Λιονέλ Μέσι
Απογοητευμένος μετά από ισοπαλία της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ στο Καμπ Νόου για την La Liga ο Λιονέλ Μέσι Ⓒ 2021 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα έκανε χαρακίρι πετώντας δύο βαθμούς από το πουθενά κόντρα στην Κάντιθ και έμεινε στο -8 από την πρώτη θέση, με τον καταλανικό Τύπο να χαρακτηρίζει αυστηρό το πέναλτι στον Λανγκλέ αλλά και ασυγχώρητη την εντός έδρας γκέλα.

Μετά τη συντριβή με 4-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν στο "Καμπ Νόου", η Μπαρτσελόνα χρειαζόταν ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Κάντιθ όχι μόνο για να πάρει τα πάνω της όσον αφορά στην ψυχολογία αλλά να ξαναμπεί στο κόλπο του τίτλου -μετά την σαββατιάτικη ήττα της Ατλέτικο από την Λεβάντε- μειώνοντας στους έξι πόντους τη διαφορά από την κορυφή.

Και όμως, σε ένα ματς που είχε τον απόλυτο έλεγχο σχεδόν από την αρχή μέχρι το τέλος, η ομάδα του Κούμαν έκανε δώρο ένα πέναλτι με τον Λανγκλέ και πέταξε δύο υπερπολύτιμους βαθμούς μένοντας στο 1-1, για να δεχτεί κριτική τόσο από τον μαδριλένικο όσο και από τον καταλανικό Τύπο.

"Αντίο και στο πρωτάθλημα", είναι ο τίτλος στην "Marca" την ώρα που η έτερη μεγάλη αθλητική εφημερίδα της Μαδρίτης θεωρεί πως "Η Μπάρτσα διαγράφεται" από τη μάχη του τίτλου, στην οποία παραμένουν ουσιαστικά Ατλέτικο και Ρεάλ.

Το πρωτοσέλιδο της Marca για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ
Το πρωτοσέλιδο της Marca για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ MARCA
Το πρωτοσέλιδο της As για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ
Το πρωτοσέλιδο της As για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ AS

Στην Καταλωνία, οι δύο μεγάλες σε κυκλοφορία αθλητικές εφημερίδες της χώρας δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που έγινε στο "Καμπ Νόου", με την αποτυχία να κατακτηθεί το τρίποντο απέναντι στην αδύναμη Κάντιθ (είχε μόνο το γκολ στο 89' και μία φάση σε όλο το ματς).

Ναι μεν έδωσαν χαρακτηρισμούς παράλογο και αυστηρό στο πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής στο μαρκάρισμα που έκανε λίγο πριν το φινάλε ο Λανγκλέ μέσα στη μεγάλη περιοχή και στοίχισε στην ομάδα του, ταυτόχρονα όμως είχαν την ίδια άποψη για τη συμπεριφορά των παικτών του Κούμαν και την αποτύπωσαν στα πρωτοσέλιδά τους με τον ίδιο τίτλο: "Ασυγχώρητο".

Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ
Το πρωτοσέλιδο της Mundo Deportivo για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ MUNDO DEPORTIVO
Το πρωτοσέλιδο της Sport για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ
Το πρωτοσέλιδο της Sport για την ισοπαλία 1-1 της Μπαρτσελόνα με την Κάντιθ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ SPORT

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: ⓒ 2021 Joan Monfort/Associated Press

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ