ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Κούμαν περιμένει το "πράσινο" φως για Φάτι, προς Οκτώβριο η επιστροφή του

Ο Ανσού Φατί πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Θέλτα
Ο Ανσού Φατί πανηγυρίζει αφού σκόραρε κόντρα στη Θέλτα © 2020 LALO R. VILLAR/AP IMAGES

Ο Ανσού Φάτι αναμένεται να γυρίσει στη δράση με την Μπαρτσελόνα τον Οκτώβριο, με την επιστροφή του να καθυστερεί λίγο ακόμα έπειτα από τις εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου των Καταλανών, σύμφωνα με την AS.

Το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα περιμένει ο Ρόναλντ Κούμαν σχετικά με την επιστροφή του Ανσού Φάτι στους αγωνιστικούς χώρους, η οποία σύμφωνα με την ισπανική AS αναμένεται σε 2-3 εβδομάδες.

Ο 18χρονος Ισπανός υπερταλαντούχος επιθετικός, παίκτης-προϊόν της Μασία, συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς το πρόγραμμα αποκατάστασής του και πλέον μετρά αντίστροφα για τη μεγάλη επιστροφή μετά από σχεδόν έναν χρόνο στα πιτς.

Ο Φάτι, ο οποίος κληρονόμησε και τη "βαριά" φανέλα του Λιονέλ Μέσι με το Νο 10 στην πλάτη, υπέστη ρήξη μηνίσκου στις αρχές Νοεμβρίου πέρυσι στο ματς κόντρα στην Μπέτις και παρότι η σεζόν είχε ξεκινήσει ιδανικά για εκείνον, βρίσκοντας δίχτυα τέσσερις φορές, αναγκάστηκε να μείνει για πάρα πολύ καιρό εκτός δράσης.

Ωστόσο, πλέον ο νεαρός άσος των "μπλαουγκράνα" έχει αρχίσει να μετράει αντίστροφα, με τον Ρόναλντ Κούμαν να περιμένει την απόφαση των γιατρών. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την AS, η αποθεραπεία του 18χρονου είναι συντηρητική, καθώς προτεραιότητα είναι η συνολική σταθερότητα του γόνατός του και όχι κάποιο αχρείαστο ρίσκο. Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου είναι πως ο Φάτι θα επιστρέψει τον Οκτώβριο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ