ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Λεβαντόβσκι θέλησε να βοηθήσει την ομάδα με το Financial Fair Play προσφέροντας οικονομική βοήθεια

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα σε ντέρμπι κόντρα στην Ρεάλ @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Ο Τζοάν Λαπόρτα αποκάλυψε πως ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι ήταν πρόθυμος να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα οικονομικά προκειμένου ο σύλλογος να συμβαδίσει με τους κανονισμούς του Financial Fair Play.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι θέλησε να να προσφέρει οικονομική βοήθεια στην Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με τον Τζοάν Λαπόρτα, ο οποίος αποκάλυψε πως ο Πολωνός ήταν διατεθειμένος να βοηθήσει όσο μπορεί τον σύλλογο ούτως ώστε να μην προκύψουν προβλήματα με το Financial Fair Play.

Συγκεκριμένα, ο στράικερ των "Μπλαουγκράνα" προσφέρθηκε να διαμορφώσει κατάλληλα το συμβόλαιό του με την ομάδα, μειώνοντας ένα μέρος των απολαβών του με στόχο να αφαιρέσει ένα βάρος από τον προϋπολογισμό των Καταλανών. Βέβαια, όπως δήλωσε στη συνέχεια ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, ο ίδιος δεν θέλησε να δεχτεί αυτή τη βοήθεια, ωστόσο εκτίμησε πολύ την κίνηση του παίκτη.

Οι δηλώσεις του Λαπόρτα

"Είναι ένας παίκτης αφοσιωμένος στον σύλλογο και μπορώ να σας διαβεβαιώσω γι' αυτό. Όταν άκουσε ότι μπορεί να χρειαστεί να καταβάλουμε κάποιες προσπάθειες για να συμμορφωθούμε με το "Financial Fair Play" προσφέρθηκε να προσαρμόσει το συμβόλαιό του. Το εκτιμώ πολύ, αλλά του είπα ότι δεν ήταν απαραίτητο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΡΟΜΠΕΡΤ ΛΕΒΑΝΤΟΒΣΚΙ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ