ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο μάγος Μέσι πέρασε τη μπάλα δίπλα από το αυτί του τερματοφύλακα!

FC Barcelona's Lionel Messi, right, kicks the ball to score his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Girona and FC Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's Lionel Messi, right, kicks the ball to score his side's second goal during the Spanish La Liga soccer match between Girona and FC Barcelona at the Montilivi stadium in Girona, Spain, Sunday, Jan. 27, 2019. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Λιονέλ Μέσι απέδειξε για νιοστή φορά τον υψηλό βαθμό της ποδοσφαιρικής ευφυίας του, περνώντας τη μπάλα με μαεστρία πάνω από το κεφάλι του κίπερ της Ζιρόνα στο γκολ-ποίημα που πέτυχε (VIDEO).

Η Μπαρτσελόνα πανηγύρισε στο "Μοντιλίβι" την όγδοη διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα που τη κράτησε σε θέση οδηγού στη μάχη του τίτλου (διατήρησε το +5 από την 2η της βαθμολογίας Ατλέτικο Μαδρίτης) και αν ψάχνει κανείς τη φάση της βραδιάς στο 2-0 των "μπλαουγκράνα" απέναντι στην Ζιρόνα δεν θα χρειαστεί να ψάξει για πολύ.

Πρωταγωνιστής σε αυτήν ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος σε μία βραδιά που βάλθηκε να κάνει τους περισσότερους συμπαίκτες του ευτυχισμένους βγάζοντας μαγικές πάσες (δεν τις αξιοποίησαν οι Κουτίνιο και Σουάρες) πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα με ένα γκολ-ποίημα.

Αυτό ήρθε στο 69', με τον Σουάρες να βρίσκει τον Τζόρντι Άλμπα και εκείνο να τροφοδοτεί τον "Pulga" για να σκάψει τη μπάλα ακριβώς πάνω από το κεφάλι του εξερχόμενου κίπερ Μπόνο και να μην του αφήνει το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης.

Η απόσταση του Μέσι από τον τερματοφύλακα της Ζιρόνα ήταν μερικά εκατοστά όμως ο Αργεντινός έστειλε τη μπάλα ακριβώς εκεί που έπρεπε, στο μοναδικό σημείο που δεν υπήρχε τρόπος για τους γηπεδούχους να αποφύγουν το μοιραίο.

Σημειώνεται πως αυτό ήταν το 19ο φετινό γκολ στη La Liga για τον 31χρονο σούπερ σταρ (μετράει 16 σερί ματς πρωταθλήματος που έχει είτε γκολ είτε ασίστ), που είναι πλέον ο τρίτος σε συμμετοχές στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος με 328 ματς (327 ο 4ος πλέον Ραούλ), πίσω από τους Κασίγιας (334) και Θουμπιθαρέτα (333).

Photo Credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ