ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μέντες θέλει αύξηση στο συμβόλαιο του Γιαμάλ

Ο Λαμίν Γιαμάλ πανηγυρίζει το γκολ του στο Euro 2024
Ο Λαμίν Γιαμάλ πανηγυρίζει το γκολ του στο Euro 2024 © 2024 MANU FERNANDEZ / AP IMAGES

Ο ατζέντης του Λαμίν Γιαμάλ, Ζόρζε Μέντες, ζήτησε από την Μπαρτσελόνα να αναπροσαρμόσει τα οικονομικά δεδομένα στο ισχύον συμβόλαιο του 17χρονου που έλαμψε στο Euro 2024.

Το Euro 2024 ήταν δίχως αμφιβολία το τουρνουά του Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος έγραψε ιστορία, όντας ο νεαρότερος παίκτης στην ιστορία της διοργάνωσης που βρήκε δίχτυα, σκοράροντας σε ηλικία 16 ετών και 362 ημερών, αλλά κι ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής,

Όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος μιλούσε και συνεχίζει να μιλάει για το άστρο του Γιαμάλ που έλαμψε κι αυτό ακριβώς θέλησε να εκμεταλλευτή ο ατζέντης του, Ζόρζε Μέντες.

Σύμφωνα με τη SPORT, ο γνωστός εκπρόσωπος πολλών κορυφαίων ποδοσφαιριστών μίλησε με την Μπαρτσελόνα και έχει ζητήσει να γίνει αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του 17χρονου, στο οικονομικό σκέλος.

Ο Τζουάν Λαπόρτα από τη μεριά του έχει υποσχεθεί μια οικονομική προσφορά που θα ικανοποιήσει όλα τα μέρη. Ωστόσο, δεν έχει ακόμη καθοριστεί χρονοδιάγραμμα διαπραγματεύσεων.

Τι ισχύει με το τρέχον συμβόλαιό του

Ο Γιαμάλ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο μόλις έκλεισε τα 16 του, σύμφωνα με τους κανονισμούς που επιτρέπουν μόνο τριετή συμφωνία.

Η Μπαρτσελόνα είχε ήδη συμφωνήσει σε έναν μισθό που ήταν σημαντικά υψηλότερος από αυτόν που συνηθίζεται στα πρώτα επαγγελματικά συμβόλαια, έχοντας φυσικά επίγνωση των δυνατοτήτων του παίκτη.

Μάλιστα, η ρήτρα που όρισαν ανέρχεται στο 1 δις ευρώ, προκειμένου για να αποτρέψουν κάθε σύλλογο από το να προσπαθήσει να τον πάρει.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί, πως στο συμβόλαιο υπάρχει κι ένα ιδιωτικό συμφωνητικό -μόλις κλείσει τα 18- που αφορά ανανέωση έως το 2030 και στην οποία θα υπάρξει και σημαντική αύξηση στον μισθό του παίκτη.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ