ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Μπουσκέτς αποφάσισε να φύγει από τους μπλαουγκράνα

Ο Σέρτζιο Μπούσκετς στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν
Ο Σέρτζιο Μπούσκετς στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν 2022 AP PHOTO/JOAN MONFORT

Σύμφωνα με την Marca, ο Σέρτζιο Μπουσκέτς έχει επικοινωνήσει ήδη στους ανθρώπους των μπλαουγκράνα πως θα αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα στο τέλος της σεζόν.

Το συμβόλαιο του Σέρτζιο Μπουσκέτς με την Μπαρτσελόνα ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου. Σύμφωνα με την Marca, ο 34χρονος αμυντικός μέσος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από τους μπλαουγκράνα στο τέλος της σεζόν.

Μάλιστα, το ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπουσκέτς έχει ήδη επικοινωνήσει στους ανθρώπους των Καταλανών την απόφασή του. Πλέον απομένει η ανακοίνωση της ομάδας.

Το πότε θα γίνει αυτό είναι άγνωστο. Είτε θα γίνει άμεσα, είτε θα περιμένουν την στέψη της Μπαρτσελόνα, προκειμένου να μην "χαλάσει" η γιορτή. Ο λόγος της αποχώρησης είναι πως έπειτα από 15 χρόνια στην πρώτη ομάδα έχει βιώσει πολλά, ενώ αρκετές ήταν οι φορές που έχει δεχθεί κριτική για την απόδοσή του.

Ο Μπουσκέτς τη φετινή σεζόν έχει 39 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις και έχει μοιράσει τέσσερις ασίστ. Συνολικά με την πρώτη ομάδα των Καταλανών έχει 719 συμμετοχές με 18 γκολ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ