ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Σέσνι πήρε το χρίσμα για να διαδεχτεί τον τραυματία Τερ Στέγκεν

Poland's goalkeeper Wojciech Szczesny acknowledges the supporters after the World Cup group C soccer match between Poland and Saudi Arabia, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Francisco Seco)
Poland's goalkeeper Wojciech Szczesny acknowledges the supporters after the World Cup group C soccer match between Poland and Saudi Arabia, at the Education City Stadium in Al Rayyan, Qatar, Saturday, Nov. 26, 2022. (AP Photo/Francisco Seco) @2022 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Ο Βόιτσιεχ Σέσνι αποφάσισε να ανακαλέσει την απόφασή του να κρεμάσει τα γάντια του και θα είναι εκείνος -όπως όλα δείχνουν- που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν μετά από το σοβαρό τραυματισμό του Γερμανού κίπερ.

Ο Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν είναι ο μεγάλος άτυχος της Μπαρτσελόνα καθώς υπέστη ολική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο δεξί γόνατο στο πρόσφατο εκτός έδρας με την Βαγιαδολίδ, με τον Γερμανό κίπερ να αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για όλη την υπόλοιπη σεζόν και τη διοίκηση των μπλαουγκράνα να βγαίνει άμεσα στην αγορά για την εύρεση του διαδόχου του.

Αυτός φαίνεται πως θα είναι ένα όνομα-έκπληξη, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν την Τετάρτη (25/9) ότι ο Βόιτσιεχ Σέσνι αποδέχτηκε την πρόταση που του έκαναν οι Καταλανοί για να αντικαταστήσει τον τραυματία Τερ Στέγκεν, για να ανακαλέσει έτσι την απόφαση που είχε πάρει έναν μήνα πριν να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τον 34χρονο τερματοφύλακα αναμένεται να επισημοποιηθεί την ερχόμενη εβδομάδα, με την "Mundo Deportivo" να προσθέτει πως το πλάνο των διοικούντων είναι να κάτσει κάτω από την εστία μέχρι το τέλος της σεζόν ο Πολωνός και το καλοκαίρι να γίνει προσπάθεια για την απόκτηση του Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ