ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο συγκινημένος πατέρας του Φάτι αγόρασε 8 φανέλες του γιου του με το Νο 10 της Μπαρτσελόνα

Ο Μπόρι Φάτι δίνει συνέντευξη για τον Άνσου Φάτι που πήρε τη φανέλα με το Νο 10 της Μπαρτσελόνα
Ο Μπόρι Φάτι δίνει συνέντευξη για τον Άνσου Φάτι που πήρε τη φανέλα με το Νο 10 της Μπαρτσελόνα PRINT SCREEN / VIDEO ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ CUATRO.COM

Η απόφαση της Μπαρτσελόνα να παραδώσει τη βαριά φανέλα με το Νο 10 στον Άνσου Φάτι συγκίνησε τον πατέρα του, Μπόρι, ο οποίος πήγε στο επίσημο κατάστημα του συλλόγου στο Καμπ Νόου και αγόρασε 8 φανέλες για όλη την οικογένειά του.

Ο Λιονέλ Μέσι αποχώρησε μετά από 21 χρόνια από την Μπαρτσελόνα και η βαριά φανέλα με το Νο 10, που τη φορούσε από το 2008 μέχρι το 2021, βρήκε νέο κάτοχο, με την ομάδα της Βαρκελώνης να δίνει το συγκεκριμένο νούμερο στον 18χρονο Ισπανό φορ, Άνσου Φάτι.

Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες "κληρονομιές" στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με τον πατέρα του παίκτη, Μπόρι Φάτι, να ενθουσιάζεται σε τέτοιο βαθμό από την κίνηση των μπλαουγκράνα και να τρέχει να αγοράσει 8 φανέλες με το Νο 10 από κατάστημα του συλλόγου στο "Καμπ Νόου" για να της δώσει σε όλη την οικογένειά του.

"Είναι εντυπωσιακό, ουδείς μπορούσε να φανταστεί πως θα συμβεί. Είναι τρελό. Περάσαμε δύσκολες στιγμές. Έκλαψα πολύ, πάρα πολλές φορές, το ίδιο και ο Άνσου.

Είναι πολύ δυνατός, ήταν εννέα πολύ σκληροί μήνες για εκείνον", τόνισε αρχικά στην κάμερα του ισπανικού τηλεοπτικού σταθμού Cuatro ο Μπόρι Φάτι, φέρνοντας στο μυαλό του το μεγάλο διάστημα αποχής από τη δράση του Άνσου, ελέω δύο πολύ σοβαρών τραυματισμών που πήγαν πίσω την ποδοσφαιρική του εξέλιξη τον τελευταίο χρόνο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και συνέχισε ο συγκινημένος πατέρας λέγοντας: "Σε κανέναν εύχομαι αυτό που ζήσαμε εμείς. Ούτε στο χειρότερο εχθρό μου. Η ζωή συνεχίζεται όμως.

Πέρασα άυπνος πολλές νύχτες. Νιώσαμε την αγάπη της Μπαρτσελόνα και των οπαδών της. Ο Άνσου έχει νοοτροπία νικητή. Ελπίζουμε ότι θα επιστρέψει ο καλύτερος Άνσου.

Είναι μόλις 18 ετών. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Δεν έχω λόγια για να περιγράδω τι σημαίνει να κληρονομεί ο Άνσου το Νο 10 στη φανέλα από τον Λέο Μέσι. Δεν έχω λέξεις.

Είναι μία στιγμή συγκίνησης που θα την κρατήσω για πάντα", κατέληξε ο πατέρας του νεαρού Ισπανού φορ, που μάλιστα χαιρέτησε έναν-έναν όλους τους υπαλλήλους του καταστήματος, πριν αποχωρήσει από αυτό.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ