ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τιάγκο εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο του Φλικ

Μπαρτσελόνα: Ο Τιάγκο εντάχθηκε στο προπονητικό επιτελείο του Φλικ
PRINT SCREEN

Μία μόλις εβδομάδα αφότου έβαλε τέλος στην καριέρα του ως ποδοσφαιριστής ο Τιάγκο Αλκάνταρα επιστρέφει στο άθλημα που αγάπησε με νέα ιδιότητα, παίρνοντας θέση στο τεχνικό επιτελείο του Χάνσι Φλικ στην Μπαρτσελόνα για το φετινό καλοκαίρι.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 33 ετών αλλά δεν αποχωρεί από τα γήπεδα. Πλέον, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του που συνδέεται με την Μπαρτσελόνα, με τους μπλαουγκράνα να κάνουν γνωστό την Τετάρτη (17/7) πως ο πολιτογραφημένος Ισπανός θα περάσει τις επόμενες εβδομάδες του ως μέλος του προπονητικού επιτελείου του Χάνσι Φλικ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής θα παραμείνει στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα για όλο το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια της συνεργασίας του με τους Καταλανούς θα είναι μέρος της αποστολής που θα βρεθεί στις ΗΠΑ το προσεχές διάστημα, στο πλαίσιο της περιοδείας της "Μπάρτσα" σε αμερικανικό έδαφος.

Υπενθυμίζεται πως ο Τιάγκο είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που αναδείχτηκε μέσω των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα, της ξακουστής Masia, ενώ είχε συνεργαστεί και στο παρελθόν με τον νυν προπονητή των Καταλανών, Χάνσι Φλικ, όταν οι δύο τους συνυπήρχαν στην Μπάγερν τη σεζόν 2012-13 πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του τρεμπλ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ