ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τιάγκο υποψήφιος να γίνει βοηθός του Φλικ στους Καταλανούς

Spain's Thiago Alcantara stands before the Euro 2020 group F qualifying soccer match between Spain and Faroe Islands at the Molinon stadium in Gijon, Spain, Sunday, Sept. 8, 2019. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Ο Τιάγκο Αλκάνταρα @ 2019 ALVARO BARRIENTOS / AP IMAGES

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα έβαλε τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να παραμείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και μάλιστα στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς είναι υποψήφιος να αναλάβει πόστο στην Μπαρτσελόνα.

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε την προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς με τον Χάνσι Φλικ να πιάνει δουλειά στην Καταλονία έχοντας μαζί τους συνολικά έξι συνεργάτες, ωστόσο είναι πολύ πιθανό να γίνει μια ακόμα προσθήκη.

Ο Τιάγκο Αλκάνταρα ανακοίνωσε την Κυριακή ότι βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα σε ηλικία 33 ετών, ωστόσο όπως αναφέρει (και) η Mundo Deportivo είναι πολύ πιθανό να ενταχθεί στην τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα ως βοηθός του Χάνσι Φλικ.

Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις για το ενδεχόμενο συνεργασίας, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει επέλθει οριστική συμφωνία. Ο Τιάγκο πέρασε από την περίφημη ακαδημία των Καταλανών "Λα Μασία", ενώ έπαιξε και με την πρώτη ομάδα μέχρι και το καλοκαίρι του 2013.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ