ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι έχει λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ για μεταγραφές τον Ιανουάριο

Ο Τσάβι Ερνάντεθ κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα ως νέος προπονητής της ομάδας
Ο Τσάβι Ερνάντεθ κατά την παρουσίασή του από την Μπαρτσελόνα ως νέος προπονητής της ομάδας © 2021 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Σύμφωνα με το ESPN, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να προσφέρει στον Τσάβι περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ για μεταγραφές τον Ιανουάριο, με τον Καταλανό κόουτς να έχει περιορισμένο μπάτζετ για να ενισχύσει την ομάδα στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο.

Προτεραιότητα του Τσάβι από το Σάββατο (6/11) που ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα είναι η σταδιακή επιστροφή της ομάδας σε τροχιά επιτυχιών. Για να συμβεί αυτό σημαντική προϋπόθεση είναι εκτός από την τήρηση μίας σειρά αλλαγών που έχει θέσει και η ενίσχυση του ρόστερ των "μπλαουγκράνα".

Μάλιστα, οι Ντάνι Όλμο και Φεράν Τόρες βρίσκονται ήδη στη λίστα του Καταλανού κόουτς. Η οικονομική κατάσταση ωστόσο του ισπανικού συλλόγου, ο οποίος μάλιστα θα πληρώσει τη μισή ρήτρα αποδέσμευσης από την Αλ Σαντ ύψους 2,5 εκατ. ευρώ, δεν επιτρέπει υψηλές δαπάνες.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του ESPN, 41χρονος θα έχει στη διάθεσή του λιγότερα από 10 εκατ. ευρώ για μεταγραφές στο χειμερινό μεταγραφικό παράθυρο. Το ποσό αυτό αρχικά είχε οριστεί στα 20 εκατ. ευρώ, όμως η ανανέωση των συμβολαίων των Άνσου Φάτι και Πέδρι το μείωσαν κατά το ήμισυ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ