ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Προχωρά σε ανανεώσεις συμβολαίων πέντε παικτών

Barcelona's Pedri celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Cadiz at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 20, 2023. (AP Photo/Joan Monfort)
Barcelona's Pedri celebrates after scoring his side's opening goal during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Cadiz at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, Aug. 20, 2023. (AP Photo/Joan Monfort) © 2023 JOAN MONFORT / AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα ετοιμάζεται να προσφέρει νέα συμβόλαια σε πέντε ποδοσφαιριστές της όπως υποστηρίζει η Mundo Deportivo, έχοντας θέσει ήδη το χρονοδιάγραμμα.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε τη δουλειά στο μεταγραφικό παζάρι και τώρα στρέφεται στις επεκτάσεις των συμβολαίων ορισμένων ποδοσφαιριστών της, καθώς οι 16 από τους 28 παίκτες που έχει δηλώσει στη La Liga έχουν συμβολαίο είτε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι είτε μέχρι το 2026.

Γ' αυτό το λόγο ετοιμάζεται για τις ανανεώσεις συμβολαίων πέντε ποδοσφαιριστών της, σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo. Πρόκειται για τους Πέδρι, Ντε Γιονγκ, Αραούχο, Φερμίν Λόπεθ και Μαρκ Μπερνάλ. Ο τελευταίος αναμένεται να είναι και ο πρώτος που θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με την περίπτωσή του να φαντάζει πιο εύκολη από τις υπόλοιπες.

Ήδη οι Καταλανοί έχουν κάνει μια διεργασία για τον Πέδρι, όπως και με τον Φερμίν Λόπεθ με τους δύο παίκτες να αναμένεται να υπογράψουν συμβόλαιο μέχρι και το 2029. Αντίθετα για τους Αραούχο και Ντε Γιονγκ χρειάζεται περισσότερη δουλειά, ενώ δεν είναι ξεκάθαρες οι προθέσεις τους. Αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ