ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Στα "ραντάρ" της ο Φρανκ Κεσιέ

Ο Φρανκ Κεσιέ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Φρανκ Κεσιέ με τη φανέλα της Μίλαν κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η Μπαρτσελόνα έχει στη λίστα της τον Φρανκ Κεσιέ για το καλοκαίρι, όταν θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν, ωστόσο οι μπλαουγκράνα δεν παίζουν "μόνοι" για τον Ιβοριανό μέσο.

Ο Φρανκ Κεσιέ έχει μαγνητίσει τα βλέμματα πολλών ομάδων. καθώς έχει μπει στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου του με τη Μίλαν και αν δεν ανανεώσει με τους ροσονέρι, θα μείνει ελεύθερος.

Η Μπαρτσελόνα τον έχει στη λίστα της, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Calciomercato, Ματέο Μορέτο και μάλιστα αναμένεται να βρεθούν άνθρωποι των Καταλανών με τον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με προοπτική τη μετακόμισή του στη Βαρκελώνη.

Μάλιστα ο Μορέτο αναφέρει ότι ο Ιβοριανός διεθνής μέσος βλέπει με καλό μάτι την προοπτική να πάει στην Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί θα συναντήσουν ανταγωνισμό από ομάδες της Premier League (έπαιξε έντονα για την Τότεναμ), ενώ δεν αποκλείεται να εμφανιστούν περισσότεροι επίδοξοι μνηστήρες αν τελικά μείνει ελεύθερος.

Ο Κεσιέ αγωνίζεται στη Μίλαν από το 2017, όταν αποκτήθηκε από την Αταλάντα, αρχικά με δανεισμό δύο ετών και στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή. Συνολικά με τους ροσονέρι έχει αγωνιστεί 207 φορές, έχοντας απολογισμό 36 γκολ και 16 ασίστ.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΙΛΑΝ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ