ΜΠΑΓΕΡΝ

Μπαρτσελόνα: Στη λίστα ο Κομάν μετά το "ναυάγιο" με Γουίλιαμς

Bayern Munich's Kingsley Coman takes a shot during the first half of the team's friendly soccer match against Manchester City on Saturday, July 23, 2022, at Lambeau Field in Green Bay, Wis. (AP Photo/Morry Gash)
Ο Κομάν με τη φανέλα της Μπάγερν Μονάχου. @2022 MORRY GASH/AP IMAGES

Ο Κίνγκσλεϊ Κομάν προστέθηκε στη λίστα της Μπαρτσελόνα, η οποία αναζητά πλέον εναλλακτικές στην αγορά μετά την παραμονή του Νίκο Γουίλιαμς στη Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Η Μπαρτσελόνα εξετάζει τις επιλογές της για την επίθεση μετά τις δυσκολίες που προέκυψαν στην υπόθεση της μεταγραφής του Νίκο Γουίλιαμς, με τον ισπανικό σύλλογο να κοιτάζει σοβαρά την περίπτωση του Κίνγκσλεϊ Κομάν.

Όσον αφορά τον Ισπανό διεθνή, εκείνος δήλωσε πως θέλει να γράψει ιστορία με την Αθλέτικο Μπιλμπάο, με τον ίδιο μάλιστα να παίρνει το 10' στη φανέλα για τη νέα σεζόν, κλείνοντας ουσιαστικά τη πόρτα στους "μπλαουγκράνα". Ως εκ τούτου, υπάρχει άμεση ανάγκη για διαφοροποίηση στον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Ο Χάνσι Φλικ φέρεται να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Γάλλο εξτρέμ της Μπάγερν Μονάχου, με τον ίδιο να διαθέτει πολύ καλή εικόνα από τη περίοδο της συνύπαρξής τους στον γερμανικό σύλλογο από το 2019 έως το 2021.

Υποστηρίζεται πως οι Βαυαροί είναι θετικοί στο ενδεχόμενο να παραχωρήσουν το Κομάν ως δανεικό με οψιόν αγοράς, το οποίο είναι ένα πολύ ευνοϊκό πλαίσιο για τη Μπαρτσελόνα και τον προϋπολογισμό της. Ο παίκτης διαθέτει αρκετά μεγάλο συμβόλαιο στη Μπάγερν, από το οποίο η ομάδα θέλει να απεμπλακεί και για αυτό τον λόγο οι διαπραγματεύσεις δεν εκτιμάται πως θα αποτελέσουν πρόβλημα για τους Καταλανούς.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται άμεσα το επόμενο διάστημα να αποφασίσει αν θα καταθέσει εν τέλει πρόταση για τον Κομάν ή αν θα κινηθεί για όλους μεταγραφικούς στόχους.

TAGS ΜΠΑΓΕΡΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ