ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Λειψία για τον Ντάνι Όλμο, παραπάνω από 60 εκατομμύρια η μεταγραφή

Spain's Dani Olmo celebrates after scoring his side's second goal during a semifinal match between Spain and France at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Tuesday, July 9, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez)
Spain's Dani Olmo celebrates after scoring his side's second goal during a semifinal match between Spain and France at the Euro 2024 soccer tournament in Munich, Germany, Tuesday, July 9, 2024. (AP Photo/Manu Fernandez) @2024 MANU FERNANDEZ/AP IMAGES

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε εν τέλει να έρθει σε συμφωνία με τη Λειψία για την απόκτηση του Ντάνι Όλμο, με το deal να κλείνει με ένα ποσό που ξεπερνά τα 60 εκατομμύρια ευρώ.

Έκλεισε τελικά η μεταγραφή του Ντάνι Όλμο στη Μπαρτσελόνα, με τον ισπανικό σύλλογο να έρχεται σε συμφωνία με την Λειψία για την απόκτηση του διεθνή Ισπανού προσφέροντας ένα ποσό λίγο μεγαλύτερο από τα 60 εκατομμύρια.

Ο Όλμο είχε επιστρέψει μαζί με τον ατζέντη του στη Γερμανία νωρίτερα για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την επίτευξη συμφωνίας, μία κίνηση που τελικά αποδείχθηκε καθοριστική.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται να καταβάλει στη γερμανική ομάδα ένα ποσό ύψους 55 εκατομμυρίων, ενώ επίσης προβλέπεται να πληρώσει και μπόνους που θα αγγίξουν τα 7 εκατομμύρια.

Υπενθυμίζεται, πως ο Ισπανός μέσος είχε προφορική συμφωνία με τους "Μπλαουγκράνα" για ένα συμβόλαιο συνεργασίας με ισχύ έως το 2030 και επομένως πλέον απομένουν μόνο οι υπογραφές προκειμένου να ανακοινωθεί από την ομάδα αυτή η σπουδαία μεταγραφή.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΛΕΙΨΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ