ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπαρτσελόνα: Τέλος στη παραφιλολογία βάζει ο Γκιντογκάν, παραμένει στους "μπλαουγκράνα"

Barcelona's Ilkay Gundogan gestures during the La Liga soccer match between Atletico Madrid and Barcelona at the Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, March 17, 2024. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Ιλκάι Γκιντογκάν. @2024 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν ξεκαθάρισε μέσω του ατζέντη του πως τα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μπαρτσελόνα δεν ευσταθούν, με τον Γερμανό διεθνή να αποκαλύπτει πως θα παραμείνει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο.

Αρκετά μεταγραφικά σενάρια εμφανίστηκαν ξαφνικά στα μέσα ενημέρωσης αναφορικά με το μέλλον του Ιλκάι Γκιντογκάν στη Μπαρτσελόνα, τα οποία υποστήριζαν πως ο ποδοσφαιριστής είναι ανοικτός στο να ακούσει προσφορές από το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Παρόλα αυτά, ο ατζέντης του διεθνή Γερμανού εξήγησε πως δεν υφίσταται κάτι τέτοιο και πως ο Γκιντογκάν επιθυμεί να παραμείνει τουλάχιστον έως το καλοκαίρι του 2025 στον καταλανικό σύλλογο.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης υποστήριξε: "Είναι αλήθεια ότι κάποιοι σύλλογοι έχουν δείξει ενδιαφέρον για την υπογραφή του, αλλά η θέση του Ιλκάι είναι ξεκάθαρη: θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Ανυπομονεί να ξεκινήσει τη νέα σεζόν και να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα να πετύχει τους στόχους της".

Οι φήμες αυξήθηκαν το πρωί της Πέμπτης (8/8), αφού ο παίκτης των "μπλαουγκράνα" ταξίδεψε στη Κωνσταντινούπολη για προσωπικούς λόγους, καθώς και για να συμμετέχει στα γυρίσματα μίας διαφήμισης εκμεταλλευόμενος την διήμερα άδεια, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Βέβαια, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Γκιντογκάν είχε ξεκαθαρίσει την κατάστασή του, αφού ο ατζέντης του μίλησε με τον αθλητικό διευθυντή Ντέκο την περασμένη εβδομάδα για να βάλει τέλος στη φημολογία των ΜΜΕ, υποστηρίζοντας ότι δεν ενδιαφέρεται να ακούσει προτάσεις αυτό το καλοκαίρι.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ