ΕΥΡΩΠΗ

"Μπάσιμο" Αμπράμοβιτς στην Κοπεγχάγη

ROMAN ABRAMOVICH AND HIS WIFE IRINA AND SON ARKADY

MONACO v CHELSEA
CHAMPIONS LEAGUE SEMI-FINAL. 20/4/2004

COPYRIGHT PICTURE : MARK PAIN
07774 842005
ROMAN ABRAMOVICH AND HIS WIFE IRINA AND SON ARKADY MONACO v CHELSEA CHAMPIONS LEAGUE SEMI-FINAL. 20/4/2004 COPYRIGHT PICTURE : MARK PAIN 07774 842005 ROMAN ABRAMOVICH AND HIS WIFE IRINA AND SON ARKADY MONACO V CHELSEA CHAMPIONS LEAGUE SEMI-FINAL. 20/4/2004 COPYRIGHT PICTURE : MARK PAIN 07774 842005

Οι φήμες περί πιθανής ανάμιξης του 17χρονου γιου του Ρόμαν Αμπράμοβιτς στα διοικητικά της Κοπεγχάγης, οργιάζουν. Διέψευσε εκπρόσωπος του ιδιοκτήτη της Τσέλσι τα σενάρια.

Η συνάντηση ενός εκ των μετόχων της Κοπεγχάγης, ονόματι Κάρστεν Κοχ με τον γιο του πανίσχυρου Ρόμαν Αμπράμοβιτς, Αρκάδιο δίνει τροφή για σχόλια σε ότι αφορά το μέλλον της αντιπάλου του Παναθηναϊκού στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Τύπος της Δανίας, όπως είναι λογικό έχει δώσει βαρύτητα στο θέμα που πλέον έχει ξεπεράσει το στάδιο των φημών.

Ο Κοχ φέρεται να συναντήθηκε με τον 17χρονο Αρκάδιο Αμπράμοβιτς προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο να παραχωρηθεί στη ρωσική πλευρά το 30% των μετοχών που διαθέτει έναντι 65 εκατ. ευρώ.

Εκπρόσωπος του Ρομάν Αμπράμοβιτς ωστόσο διέψευσε πως υπάρχει πρόθεση από πλευράς του Ρώσου μεγιστάνα προκειμένου να αναλάβει δράση και στην Κοπεγχάγη.

" Δεν ενδιαφέρεται να αποκτήσει μετοχές του συλλόγου και δεν έχει έρθει με κανέναν σε επαφή" ανέφερε ο Τζον Μαν.

Για τη φημολογούμενη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην πρωτεύουσα της Δανίας ανάμεσα στον Κοχ και τον Αρκάδιο Αμπράμοβιτς απέφυγε να τοποθετηθέι.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ