ΑΡΗΣ

Μπατιόν: "Εξαιρετικός ο Ντελόρτε"

Μπατιόν: "Εξαιρετικός ο Ντελόρτε"
New Image

Ο Ρομπέρτο Μπατιόν, μίλησε για τον συμπατριώτη και συμπαίκτη του πλέον, Αλεχάντρο Ντελόρτε μετα καλύτερα λόγια

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Άρη Ρομπέρτο Μπατιόν σε συνέντευξή που παραχώρησε στο Αθλητικό Metropolis μίλησε για την μεταγραφή του στον Άρη αλλά και για τον νέο του συμπαίκτη και συμπατριώτη του Αλεχάντρο Ντελόρτε με τον οποίο αγωνίστηκαν μαζί και στην Αρχεντίνος Τζούνιορς.
Αρχικά ο Μπατιόν δήλωσε ότι: "Εντυπωσιάστηκα από το γεγονός ότι η ομάδα διαθέτει αρκετούς τεχνίτες παίκτες, δεν περίμενα να είναι τόσο καλοί. Η ομάδα διαθέτει ποιότητα και μπορεί να πετύχει πολλά. Στόχος μου είναι πρώτα να καθιερωθώ στην ενδεκάδα και να βοηθήσω το σύνολο να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο πρωτάθλημα".

Στην συνέχεια ρωτήθηκε για τον Ντελόρτε και υπογράμμισε ότι: "Είναι ένας πολύ δυνατός και ικανός ποδοσφαιριστής. Είχαμε καλή συνεργασία στην Αρχεντίνος Τζούνιορς, είναι εξαιρετικός στο ψηλό παιχνίδι και κρατάει επίσης την μπάλα, δημιουργώντας ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα τα οποία μπορούν να εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες του. Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, μαζί πετύχαμε πολλά γκολ και είχαμε άριστη συνεργασία. Περισσότερες φορές αυτός έδινε σε μένα για να σκοράρω".

Σε εκείνο το σημείο ο Μπατιόν άκουσε ορισμένα ηχητικά από σχολιασμούς Αργεντίνων δημοσιογράφων από αγώνες όπου αναφέρονταν γκολ μετά από συνεργασία του με τον Ντελόρτε και είπε: "Είναι όμορφες στιγμές, πέρασα ωραία στην Αρχεντίνος και ελπίζω να δώσουμε την ευκαιρία και σε Έλληνες σχολιαστές να περιγράψουν γκολ. Όπως και στους φιλάθλους να πανηγυρίσουν αρκετές φορές. Θέλω να κάνω το καλύτερο για να ανταποδώσω στον κόσμο, που με υποδέχθηκε θερμά".

Συνεχίζοντας και σε ερώτηση για τους φιλάθλους του Άρη ο Μπατιόν δήλωσε: "Μόλις έφτασα στα γραφεία μου έδειξαν βίντεο με τους φιλάθλους, μάλιστα με εντυπωσίασε ο τρόπος με τον οποίο υποδέχονται την ομάδα, θυμίζει αρκετά αυτό που συμβαίνει στα γήπεδα της Αργεντινής", ενώ αναφέρθηκε και στον εαυτό του λέγοντας: "Μπορώ να οργανώνω και να εκμεταλλεύομαι τους συμπαίκτες μου. Όπως τον Ντελόρτε που είναι εξαιρετικός στις στημένες φάσεις".

Κλείνοντας ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του Άρη υπογράμμισε ότι: "Θέλω να ευχαριστήσω με την απόδοση μου τον κόσμο για την υποδοχή που μου έκανε".








TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ