ΑΡΗΣ

Μπατιόν: "Θα τα δώσουμε όλα για τα πλέι οφ"

Μπατιόν: "Θα τα δώσουμε όλα για τα πλέι οφ"
μπατιον

"Θα τα δώσουμε όλα για τα πλέι οφ. Η σεζόν στο τέλος θα στεφθεί με επιτυχία", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Μπατιόν

Ο Αργεντινός μέσος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό, "Αθλητικά Νέα 98.7" αναφέρθηκε στο τέρμα που πέτυχε κόντρα στον Ηρακλή, στην συνέχεια του πρωταθλήματος και το μεγάλο στόχο των κιτρίνων, στον σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε αλλά και την αποτελεσματικότητα στις στημένες φάσεις.
Για το γκολ που πέτυχε στο Καυτανζόγλειο: "Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για το πρώτο μου γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα όσο και για το γεγονός ότι μας έδωσε τη νίκη και τρεις πολύτιμους βαθμούς σε ένα δύσκολο παιχνίδι".



Για τους λόγους που οι Κίτρινοι στα προηγούμενα παιχνίδια δεν κατάφερναν να φτάνουν στα επιθυμητά αποτελέσματα, ο Αργεντινός μέσος, σχολίασε: "Θεωρώ ότι οι λόγοι ήταν κυρίως ψυχολογικοί. Φτάναμε στην αντίπαλη περιοχή, δημιουργούσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε. Εχουμε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα με ικανούς ποδοσφαιριστές και πιστεύω ότι στο τέλος η σεζόν θα στεφθεί με επιτυχία.

Στο μυαλό όλων μας είναι η επίτευξη του μοναδικού στόχου που μας απέμεινε και δεν είναι άλλος από την είσοδό μας στα πλέι οφ. Θα τα δώσουμε όλα για να τον πετύχουμε. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο. Ειδικά μετά τον άδικο αποκλεισμό μας στο Κύπελλο είμαστε υποχρεωμένοι να ανακάμψουμε και να πετύχουμε τον στόχο μας".



Για τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, επεσήμανε: " Πιστεύω ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής χρειάζεται λεπτά συμμετοχής για να βρει τον ρυθμό του σε μια ομάδα. Μετά τον τραυματισμό που είχα δούλευα πάρα πολύ, έτσι ώστε να καλύψω το χαμένο έδαφος. Εχω μεγάλη δίψα για να παίξω ποδόσφαιρο και πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός θα γίνομαι καλύτερος".

Για την αποτελεσματικότητα των στημένων φάσεων, υπογράμμισε: " Τόσο με τον κ. Ερνάντεθ όσο και με τον κ. Μαζίνιο, δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις πάνω στις στημένες φάσεις. Από την άλλη έγκειται και στον εκάστοτε ποδοσφαιριστή που προωθείται στην αντίπαλη περιοχή να έχει την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στις ικανότητές του, έτσι ώστε να καταφέρει να κάνει μία καλή ενέργεια".

Και ο Ρομπέρτο Μπατιόν, κατέληξε: " Θέλω να ξέρει ο κόσμος ότι εμείς οι ποδοσφαιριστές δίνουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να πετύχουμε τους στόχους μας".






TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ