COPA AMERICA

Μπατίστα: "Όχι στις αποδοκιμασίες"

Argentina's coach Sergio Batista during a Group A Copa America soccer match against Colombia in Santa Fe, Argentina, Wednesday July 6, 2011. (AP Photo/Fernando Vergara)
Argentina's coach Sergio Batista during a Group A Copa America soccer match against Colombia in Santa Fe, Argentina, Wednesday July 6, 2011. (AP Photo/Fernando Vergara) AP

Ο τεχνικός της Αργεντινής, Σέρχιο Μπατίστα, στις δηλώσεις του υπογράμμισε πως δεν πρέπει ο κόσμος να αποδοκιμάζει τους ποδοσφαιριστές της εθνικής και τόνισε πως η Αργεντινή θα προκριθεί στην επόμενη φάση. Στο ίδιο μήκος και τα λόγια του Κάρλος Τέβες.

Η αλήθεια είναι ότι οι φίλαθλοι της "Αλμπισελέστε" είναι αποκαρδιωμένοι από την εμφάνιση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, και πλέον φροντίζουν να το δείχνουν.

Ο προπονητής των Αργεντινών, "Τσέτσο" Μπατίστα, μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι και αφού πρώτα τόνισε ότι η ομάδα του θα περάσει στα προημιτελικά, αναφέρθηκε στις έντονες αποδοκιμασίες του κοινού σε αυτόν και στους ποδοσφαιριστές του.

"Η Κολομβία ήταν πολύ καλά παραταγμένη και έκλεισε τους χώρους. Πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Πιστεύω με πέντε πόντους δεν θα έχουμε πρόβλημα να περάσουμε στην επόμενη φάση".

"Σέβομαι την κόσμο που έρχεται να μας δει να νικάμε, αλλά δεν είμαι σύμφωνος με ορισμένες προσβολές", ήταν τα λόγια του Μπατίστα.

Νωρίτερα ο Κάρλος Τέβες είχε σχολιάσει τις... γιούχες που δέχθηκαν αυτός και οι συμπαίκτες του: "Οι αποδοκιμασίες πονάνε αλλά είναι στο χέρι μας να αντιστρέψουμε την κατάσταση".

"Η Κολομβία ήταν ένας πολύ σκληρός αντίπαλος και δεν μας άφησε να παίξουμε", είπε ο "Απάτσι" και άπαντες στο "στρατόπεδο" της Αργεντινής στρέφουν πια την προσοχή τους στο ματς-πρόκριση με την Κόστα Ρίκα, τα ξημερώματα της Τρίτης (12/7), ώρα 3:45.

TAGS COPA AMERICA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ