ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Mπεγκιριστάιν: "Καλύτεροι χωρίς Ροναλντίνιο, Ντέκο"

Mπεγκιριστάιν: "Καλύτεροι χωρίς Ροναλντίνιο, Ντέκο"
New Image

Επιβεβλημένη χαρακτήρισε την αποχώρηση των Ροναλντίνιο και Ντέκο ο Τσίκι Μπεγκριστάιν, ώστε να αναδειχθεί σε ηγέτης ο Λιονέλ Μέσι

" Ήταν απαραίτητη αυτή η κίνηση γιατί ο προπονητής έπρεπε να δουλέψει με τους παίκτες που έχουμε τώρα στην ομάδα. Θεωρήσαμε ότι ήταν ρίσκο να συνεχίσουμε έχοντας τους Ροναλντίνιο και Ντέκο στην Μπαρτσελόνα και δεν θέλαμε να το διακινδυνεύσουμε.

Μαζί με τις μεταγραφές που κάναμε αλλάξαμε ρόλους σε μερικούς παίκτες και επαναπροσδιορίσαμε ορισμένους άλλους ρόλους μέσα στην ομάδα. Αν ο Μέσι είναι το νούμερο ένα αυτή την στιγμή είναι επειδή του δώσαμε ηγετικό ρόλο.



Ο Γιόχαν Κρόιφ δημιούργησε ένα σύστημα με το οποίο δημιουργήθηκε η Ντριμ Τιμ. Ο Φρανκ Ράικαρντ το βελτίωσε, όταν προσάρμοσε το στυλ που έχουμε σήμερα ως ομάδα, ειδικά στην φυσική κατάσταση και έδωσε στην ομάδα νέο χαρακτήρα.

Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ένα εξελιγμένο παιχνίδι από αυτό που δημιούργησε ο Ράικαρντ. Η ομάδα δουλεύει διαφορετικά και πιο πολύπλοκα. Ένα ακόμα στοχείο είναι ότι οι παίκτες αγωνίζονται ελεύθερα στο γήπεδο. Ο Γκουαρντιόλα μας έκανε περισσότερο αποτελεσματικούς

", τόνισε ο γενικός διευθυντής της "Μπάρτσα".




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ