ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Μπεγκιριστάιν:”Θέλει προσοχή η Σέλτικ”

Μπεγκιριστάιν:”Θέλει προσοχή η Σέλτικ”
Μπεργκιριστάν

Δύσκολο περιμένει ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Μπεγκιριστάιν το παιχνίδι με την Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα Μπεγκιριστάιν έκανε δηλώσεις για την κλήρωση της ομάδας του με την Σέλτικ για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, λέγοντας ότι το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο θυμίζοντας σε όλους την ήττα της ομάδας του για το Κύπελλο UEFA πριν τρία χρόνια μέσα στην Γλασκόβη.
Ο ίδιος περιμένει ένα ανοικτό παιχνίδι με πολλά τέρματα στο οποίο θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί. Παρόλα αυτά θεωρεί ότι η αν η Μπαρτσελόνα πιάσει την απόδοση που μπορεί θα πάρει την πρόκριση.

“Το καλό είναι ότι ήδη έχουμε ένα προβάδισμα έναντι των αντιπάλων μας μιας και θα δώσουμε το δεύτερο παιχνίδι μέσα στο γήπεδο μας. Πάντως η Σέλτικ δεν είναι μια ομάδα που θα μας αφήσει να ησυχάσουμε, μην ξεχνάτε ότι μας κέρδισαν πριν τρία χρόνια για το Κύπελλο UEFA”.

“Πιστεύουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα επαναληφθεί και τον Φλεβάρη, αλλά θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για μια δύσκολη εξέδρα από πλευράς αντιπάλων. Αυτό είναι το δυνατό σημείο της Σέλτικ άλλωστε, μια τέτοια πιεστική ατμόσφαιρα μπορεί να δημιουργήσει πίεση στους παίκτες μας και να τους αποσυντονίσει”.




TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ