ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέιλ: Θέλει να γυρίσει πίσω στη Ρεάλ γιατί δεν έχει πείσει ακόμα τον Μουρίνιο

Ο Γκάρεθ Μπέιλ σε προσπάθειά του με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Άντβερπ για το Europa League
Ο Γκάρεθ Μπέιλ σε προσπάθειά του με τη φανέλα της Τότεναμ κόντρα στην Άντβερπ για το Europa League AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH, POOL

Σύμφωνα με την AS, ο Γκάρεθ Μπέιλ επιθυμεί να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού ακόμα δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Ζοζέ Μουρίνιο στην Τότεναμ.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ έκανε ό,τι μπορούσε με τα καμώματά του για να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, επέστρεψε στην Τότεναμ με τη φανέλα της οποίας έκανε τρομερές εμφανίσεις πριν τη μεταγραφή του στη "Βασίλισσα", αλλά τα έχει βρει αλλιώς τα πράγματα απ' ό,τι τα περίμενε και τώρα θέλει να επιστρέψει στο Σαντιάγο Μπερναμπέου σύμφωνα με την AS.

Ο Ουαλός εξτρέμ έχει μόλις τρεις εμφανίσεις με τα "σπιρούνια" και ένα γκολ, ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν έχει πειστεί ακόμα και όσο η ομάδα του παίρνει αποτέλεσμα χωρίς τη βοήθεια του ίδιου, τόσο θα μένει στην... απέξω, εκτός αν ανεβάσει στροφές στη συνέχεια.

Όπως και να 'χει, ο στόχος του είναι να γυρίσει στη Ρεάλ, αλλά αυτό σε μεγάλο βαθμό εξαρτάται από τον Ζινεντίν Ζιντάν, με τον οποίο δεν διατηρούσε και τις καλύτερες σχέσεις. Όσο ο Ζιζού βρίσκεται στον πάγκο, τόσο η συνύπαρξή τους φαντάζει δύσκολη.

Η Ρεάλ θα επιθυμούσε να μείνει ο Μπέιλ στην Τότεναμ και για την επόμενη σεζόν, γλιτώνοντας το μισό του συμβόλαιο, αλλά πολλά θα εξαρτηθούν και από τις προθέσεις της. Δεν διάγει και τις καλύτερες ποδοσφαιρικές του στιγμές ο Ουαλός, ο οποίος έχει πάρει την κάτω βόλτα.

AP Photo/Kirsty Wigglesworth, pool

TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΟΤΕΝΑΜ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ