ΜΙΛΑΝ

Μπέκαμ: "Buona Sera Milan"

Μπέκαμ: "Buona Sera Milan"
μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ παρουσιάστηκε επίσημα στο "Σαν Σίρο" και επέλεξε τη φανέλα με το Νο 32 (videos+photos)

"Πρέπει να συγχωρήσετε τα ιταλικά μου, αλλά.. buona sera. Λατρεύω την Ιταλία και είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας απόψε", ανέφερε ο Άγγλος στα πρώτα του λόγια ως ποδοσφαιριστής της Μίλαν.

"Έχω παίξει σε κάποιους από τους μεγαλύτερους συλλόγους του πλανήτη, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Ρεάλ Μαδρίτης και είναι μεγάλη μου τιμή που δίνεται η ευκαιρία να αγωνιστώ και στην Μίλαν".

"Ήμουν πολύ τυχερός στην καριέρα μου που το κατάφερα αυτό και απλά θα προσπαθήσω να το απολαύσω, καθώς εκτιμώ πως αυτή η δυνατότητα είναι κάτι εξαιρετικό".

Η φανέλα με το 32

Η Μπέκαμ διάλεξε τελικά το Νο.32 για την φανέλα του και όχι το 75 όπως πολύ πίστευαν, αφού έχει γεννηθεί το 1975, ενώ το 7 έχει ο Πάτο και το 23 Αμπροζίνι.

Η σύζυγός του, Βικτόρια ήταν στην πρώτη σειρά και κάποιοι φωτογράφοι ασχολήθηκαν περισσότερο με αυτήν παρά με τον ποδοσφαιριστή που παρουσιαζόταν. Η πρώτη ερώτηση μάλιστα ήταν για το πως μένει προσγειωμένος με τόση δημοσιότητα.

"Έχω μια οικογένεια που... πατάει στο έδαφος. Το ποδόσφαιρο σημαίνει τα πάντα για μένα. Είναι αυτό που έκανα και αυτό που θα κάνω".

"Η Αμερική ήταν μια πρόκληση για μένα, αλλά πάντα έλεγα πως θα μου λείψει να παίζω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο", συνεχίζει ο Μπέκαμ εξηγώντας την επιλογή του να πάει στην Μίλαν για τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

"Χρειάζομαι να παίζω σε κορυφαίο επίπεδο για να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση. Μπορώ να πως στις ΗΠΑ το επίπεδο δεν είναι τέτοιο, θα χρειαστεί χρόνος για να γίνει. Όμως με πέντε μήνες διακοπή μέσα στην περίοδο εγώ δεν μπορώ. Έπρεπε να διατηρήσω τον εαυτό μου ανταγωνιστικό (για την εθνική)".

















Βίντεο από την παρουσίαση του Μπέκαμ, αλλά και την άφιξη του στο Μιλάνο













































TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ