ΜΙΛΑΝ

Μπέκαμ: "Δανεικός και επιστρέφω ΗΠΑ"

Μπέκαμ: "Δανεικός και επιστρέφω ΗΠΑ"
μπεκαμ

Ο Ντέβιντ Μπέκαμ ξεκαθάρισε πως θα αγωνιστεί στους "ροσονέρι" μέχρι τον Μάρτιο και εν συνεχέια θα επιστρέψει στις ΗΠΑ

"Η Μίλαν είναι από τους σπουδαιότερους συλλόγους του κόσμου και είναι τιμή μου που θα αγωνιστώ για αυτήν", τονίζει ο Άγγλος και συνεχίζει: "Αυτό δεν σημαίνει πως αφήνω τις ΗΠΑ. Εξακολουθώ να είμαι παίκτης των Γκάλαξι. Ήρθα εδώ για να κερδίσω τρόπαια και θα το κάνω".

"Ένας από τους λόγους που θέλω να προνονηθώ και να αγωνιστώ με την Μίλαν για μερικούς μήνες και πως το πρωτάθλημα στην Αμερική δεν διαρκεί όσο αυτά στην Ευρώπη και το σώμα μου είναι ουσιαστικά προγραμματισμένο με τα ευρωπαϊκά δεδομένα".

"Ήμουν τυχερός που έπαιξα σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Αγγλίας (Μάντσεστερ Γ.) και μία από τις μεγαλύτερες της Ισπανίας (Ρεάλ Μ.) και τώρα έχω την ευκαιρία να παίξω και σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ιταλίας".

"Έχουν τους Κακά, Ροναλντίνιο, Ζέεντορφ και επίσης έναν παίκτη που έχει ένα από τα μεγαλύτερα ρεκόρ στο ποδόσφαιρο, το Πάολο Μαλντίνι. Το να είμαι στο γήπεδο, στην προπόνηση και να έχω εμπειρίες με αυτούς τους παίκτες είναι μεγάλη μου τιμή".

Ο Μπέκαμ θα αγωνιστεί στην Μίλαν από τον Ιανουάριο μέχρι τον Μάρτιο, καθώς τότε θα πρέπει να επιστρέψει στους Γκάλαξι για την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. "Το αμερικανικό πρωτάθλημα είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Η ευχή μου για την νέα χρονιά με τους Γκάλαξι είναι να κερδίσουμε τρόπαια. Αυτό είναι ένα μέρος του γιατί βρίσκομαι εδώ".



Αντσελότι: "Μας χρειάζεται ο Μπέκαμ"

Στην σημερινή συνέντευξη τύπου ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πως ο Ντέιβιντ Μπέκαμ χρειάζεται την Μίλαν περισσότερο από ότι χρειάζεται η Μίλαν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, όμως ξεκαθάρισε πως θα ήθελε την μόνιμη απόκτησή του.

"Θα τον αποκτούσα με κανονική μετεγγραφή αν μπορούσα. Δεν είναι τουρίστας", αναφέρει ο Καρλίτο. "Η παρουσία του μπορεί να φέρει μεγαλύτερο ενθουσιασμό, είναι σημαντικός παίκτης και σπουδαίος επαγγελματίας. Ακόμη και για λίγες μόλις εβδομάδες, η ποιότητά του θα είναι χρήσιμη σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Δεν θα έχει προβλήματα προσαρμογής, το ποδόσφαιρο είναι παγκόσμια γλώσσα και όλοι είναι χαρούμενοι που θα βρίσκεται εδώ. Δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό".



"Θα ήθελα να μείνει παραπάνω. Ίσως αυτός μας χρησιμοποιεί καθώς τον αφήνουμε να προπονείται και ίσως να φανεί χρήσιμος για εμάς ακόμη και μόνο σε ένα παιχνίδι και αυτό είναι θετικό. Όταν αρχίσει προπονήσεις και είναι σε καλή κατάσταση θα διεκδικεί θέση στην αρχική ενδεκάδα μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες και θα εξαρτάται από εμένα να διαλέξω".



"Ο Μπέκαμ μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο κέντρο ή στα δεξιά της μεσαίας γραμμής. Αν μπορεί να καλύψει το κενό του Αντρέα Πίρλο (τραυματίας) παίζοντας το ρόλο του; Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα που έχει. Πέρασε καιρός από τότε που είχαμε Άγγλο στο Μιλανέλο, καθώς η Μίλαν έχει πλέον πιο... βραζιλιάνικη προσέγγιση και επίσης οι αγγλικές ομάδες συνήθως κρατάνε τους παίκτες τους".



"Εάν ένας παίκτης θέλει να προπονείται κατά την διάρκεια των διακοπών του, δεν μου φαίνεται αρνητικό εμένα. Ο Μπέκαμ θέλει να παίζει στην εθνική, έτσι το σημαντικό για αυτόν είναι να διατηρείται σε φόρμα. Θα μπορούσε να πάρει μέρος στην προπονητική περιοδεία μας στο Ντουμπάι".



"Το πρόβλημα του να έχουμε πολλούς παίκτες θα μπορούσε να υπάρχει είτε με τον Μπέκαμ, είτε χωρίς αυτόν. Θα είμαστε υπερήφανοι που θα προπονείται μαζί μας, ενώ το ότι μπορεί και να αγωνίζεται δεν είναι αρνητικό για εμάς".











TAGS ΜΙΛΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ