ΑΓΓΛΙΑ

"Μπέκαμ" δώρο στον Μαντέλα

"Μπέκαμ" δώρο στον Μαντέλα
Μπέκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ δώρισε στον Νέλσον Μαντέλα την αυτοβιογραφία του, ιδανικό δώρο για έναν 88χρονο άνδρα

Ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας είχε γνωρίσει τον Μαντέλα σε επίσκεψη των "λιονταριών" στη χώρα του δεύτερου και προσπάθησε να διατηρήσει "ζωντανή" τη γνωριμία του μέσω επικοινωνίας.

Ο Μπέκαμ σκέφτηκε ότι θα ήταν υπέροχο, ο άνθρωπος που πολέμησε το άπαρτχαϊντ να διαθέτει ένα βιβλίο μεγάλης αξίας, την αυτοβιογραφία του διάσημου ποδοσφαιριστή.

Ναι ακριβώς, ο Μπέκαμ τύλιξε και έστειλε το βιβλίο του "Nτέιβιντ Μπέκαμ: Ο κόσμος μου" με την αφιέρωση " στον κ.Μαντέλα. Ήταν μεγάλη μου τιμή που σας γνώρισα. Θα σας δω σύντομα. Ντέιβιντ Μπέκαμ".

Το δώρο του Μπέκαμ θα στοιβαχθεί (γιατί περί στοίβας πρόκειται) μαζί με το ασημένιο τιρμπουσόν που έστειλε στον Μαντέλα η εταιρεία "Tiffany and Co" και η ελαιογραφία που ζωγράφισε ο πατέρας του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, έπειτα από απαίτηση του διάσημου γιου του. Η βασίλισσα Βεατρίκη της Ολλανδίας του έστειλε ένα κασμιρένιο σάλι μαζί με τα χιλιάδες από απλό κόσμο

Τα καλύτερα δώρα που παίρνει ο Μαντέλα κάθε χρόνο... διασκορπίζονται στα τρία σπίτια που διαθέτει ο 88χρονος πολιτικός και μάλιστα το ίδρυμα του, προσανατολίζεται στο να ξεκινήσει μία έκθεση, όπου θα εκτίθενται τα σημαντικότερα δώρα.

Σίγουρα το δώρο του Μπέκαμ δεν θα βρίσκεται ανάμεσα τους. Πάλι καλά που δεν του έστειλε το βιβλίο της Βικτόρια.









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ