ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Μπέκαμ: "Φεύγω μετά την Μαγιόρκα"

Μπέκαμ: "Φεύγω μετά την Μαγιόρκα"
μπεκαμ

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανακοίνωσε ότι το παιχνίδι με την Μαγιόρκα θα είναι το τελευταίο του ως παίκτης της Ρεάλ.

" Το τελευταίο μου παιχνίδι θα είναι την Κυριακή. Δεν υπάρχει ρήτρα στην συμφωνία που έχω με τους La Galaxy και δεν μπορεί να αλλάξει.

Αγωνίστηκα για τέσσερα χρόνια στην Ρεάλ. Ήταν υπέροχα για μένα. Ελπίζω ότι η καριέρα μου στην Ρεάλ θα ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν έχω καμία επαφή με τον πρόεδρο για κάτι άλλο", τόνισε.

Συνεχίζοντας εξάλλου στο ίδιο μήκος κύματος ο άγγλος μέσος, ανέφερε:" Ήξερα ότι θα φύγω από την Ρεάλ Μαδρίτης έξι μήνες νωρίτερα όταν μου είπαν ότι δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο μου.

Εκείνο τον καιρό γνώριζα ότι έπρεπε να αποφασίσω για το μέλλον μου. Το να φύγω από ένα σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι δύσκολο. Το μέλλον μου είναι λαμπρό.

Σκέφτομαι ότι είναι κάτι που ανυπομονώ να κάνω αλλά θα μου λείψει η Ρεάλ Μαδρίτης και η Ισπανία. Για μένα οι Ηνωμένες Πολιτείες ήταν επιλογή.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόφαση μου. Οι φίλοι της Ρεάλ ήταν υπέροχοι.Χωρίς αμφιβολία θα μπορούσα να μείνω στην Ρεάλ Μαδρίτης για άλλα δύο ή τρία χρόνια.

Έχω μεγάλο σεβασμό στον πρόεδρο και τον Φάμπιο Καπέλο. Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Αν νικήσουμε θα πανηγυρίσουμε μετά".











TAGS ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ