SPORTS & GOSSIP

Μπέκαμ: Η αξιοζήλευτη και εντυπωσιακή συλλογή από supercars του Άγγλου σταρ

David Beckham
Maserati MC20
Photo: James Lipman
David Beckham Maserati MC20 Photo: James Lipman JAMES LIPMAN/© 2023 COPYRIGHT MASERATI

Η τεράστια συλλογή αυτοκινήτων του Ντέιβιντ Μπέκαμ, που όλοι ζηλεύουν. Ο συνιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι μεταξύ άλλων έχει στο γκαράζ του Rolls-Royce, Jaguar, Aston Martin, Lamborghini, Maserati και πολλά πολλά άλλα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένας από εκείνους τους ανθρώπους που τραβάει τα βλέμματα πάνω του, ιδιαίτερα μετά την πρεμιέρα (4/10) του ντοκιμαντέρ για τη ζωή του. Η πορεία του και η καριέρα του έχουν εξασφαλίσει στον πρώην ποδοσφαιριστή πολύ μεγάλη περιουσία που του επιτρέπει να έχει και μία αξιοζήλευτη συλλογή πολυτελών αυτοκινήτων κάθε γούστου.

Στο γκαράζ του υπάρχει πληθώρα αυτοκινήτων. Μεταξύ άλλων διαθέτει μία Aston Martin V8 Vantage αξίας 172.900 ευρώ. Βέβαια πλέον το έχει προς πώληση.

Η λατρεία του πρώην ποδοσφαιριστή για τις Jaguar είναι γνωστή. Εξάλλου, το 2014 ήταν και brand ambassador της εταιρίας. Το 1998 είχε φωτογραφηθεί μαζί με την σύζυγό του Βικτόρια μέσα σε μία γυαλιστερή μπλε Jaguar XK8. Αυτό όμως δεν είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της συγκεκριμένης μάρκας.

Η αγάπη του για τις Jaguar επιβεβαιώνεται και με την αγορά της Jaguar F-Type Project 7, η οποία διαθέτει υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα V8 5,0 λίτρων, ενώ έχει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 8 σχέσεων και αποδίδει 575 ίππους.

Έχει ακόμα μία McLaren MP4-12C Spider. Αυτό το αυτοκίνητο κόστιζε αρχικά 251.800 ευρώ, αλλά ο Μπέκαμ ξόδεψε περισσότερα από 302.260 ευρώ για να το αποκτήσει. Η αξία του αυτοκινήτου, που διαθέτει κινητήρα V8 4,0 λίτρων 616 ίππων, δεδομένης της σημερινής σπανιότητας του μοντέλου, έχει πολλαπλασιαστεί.

Μία από τις πιο πρόσφατες αγορές του συνιδιοκτήτη της Ίντερ Μαϊάμι είναι η McLaren 720S. Ο twin turbo V8 κινητήρας τις δίνει εκρηκτικές επιδόσεις: 0-100 km/h σε 2,8'' και τελική ταχύτητα 341 km/h.

Μπέκαμ: Η αξιοζήλευτη και εντυπωσιακή συλλογή από supercars του Άγγλου σταρ
David Beckham takes his McLaren BACKGRID/VISUALHELLAS.GR

Ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όντας λάτρης των γρήγορων αυτοκινήτων, το 2006 επένδυσε σε μία Lamborghini Gallardo ασημί χρώματος. Η αρχική της τιμή ήταν 184.730 ευρώ αλλά ο Μπέκαμ πλήρωσε για να την αποκτήσει 236.880 ευρώ. Η συγκεκριμένη Lamborghini αγγίζει τα 314 km/h με χρόνο 0-100 km/h μόλις σε 4.3'', χάρη στον πολύ δυνατό 552 ίππων V10 κινητήρα της.

Επιπλέον λόγω της συνεργασίας του πρώην ποδοσφαιριστή με την ιταλική εταιρεία, Maserati, άδραξε την ευκαιρία και αγόρασε μία Maserati MC20 φινιρισμένη σε μαύρο χρώμα. Η αρχική της τιμή είναι 204.660 ευρώ και διαθέτει διπλό υπερτροφοδετούμενο κινητήρα V6, 3,0 λίτρων που αναφέρεται επίσης ως κινητήρας Nettuno.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την Maserati
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ με την Maserati JAMES LIPMAN/© 2023 COPYRIGHT MASERATI

Σίγουρα δεν θα μπορούσε να λείπει από την συλλογή του μία Rolls-Royce. Συγκεκριμένα έχει στο γκαράζ του μια Rolls-Royce Ghost με κινητήρα V12, 627 ίππων και επιταχύνει 0-100 km/h σε 4.7 δευτερόλεπτα.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ