SPORTS & GOSSIP

Μπέκαμ: Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του στο Netflix

Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μπέκαμ στο Netflix
Ντοκιμαντέρ για τη ζωή του Μπέκαμ στο Netflix PRINT SCREEN

Το Netflix ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ που αφορά τη ζωή του Ντείβιντ Μπέκαμ, το οποίο θα κάνει πρεμιέρα στη δημοφιλή πλατφόρμα στις 4 Οκτωβρίου 2023. Τι είπε για το περιβόητο σκηνικό με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στα αποδυτήρια πριν από 20 χρόνια.

Η ζωή του Ντέιβιντ Μπέκαμ θα γίνει ντοκιμαντέρ στο Netflix. Αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 4 Οκτωβρίου 2023. Η δημοφιλής πλατφόρμα έχει προβάλει ντοκιμαντέρ με τις ζωές πολλών ελίτ αθλητών, τώρα προστίθεται και αυτή του παλαίμαχου Άγγλου ποδοσφαιριστή.

Η προσωπική ζωή και η επαγγελματική πορεία ενός από εκ των κορυφαίων μέσων της δεκαετίας του 90' και του 00' θα αποτυπωθούν σε μία σειρά ντοκιμαντέρ τεσσάρων επεισοδίων, που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Οκτώβρη.

Αναμφίβολα, πολλοί φίλαθλοι ανά τον κόσμο θα θέλουν να μάθουν λεπτομέρειες και κρυφές πτυχές της ζωής του άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου.

"Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είναι ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στον πλανήτη, κι όμως λίγοι γνωρίζουν τον πραγματικό του εαυτό. Από το ταπεινό του ξεκίνημα στο εργατικό Ανατολικό Λονδίνο, την θέληση και την αποφασιστικότητα να κερδίζει και τον αγώνα να βρει την ισορροπία μεταξύ φιλοδοξίας, έρωτα και οικογένειας, η ιστορία του Ντέιβιντ είναι γεμάτη μεγάλα σκαμπανεβάσματα.

Η σειρά θα ταξιδέψει τους συνδρομητές στην πολυτάραχη αυτή πορεία και σκιαγραφεί την αναπάντεχη, προσωπική και έγκυρη ιστορία ενός από τους πιο αναγνωρίσιμους και σημαντικούς αθλητές όλων των εποχών".

Γίνεται αναφορά και σε όσα συνέβησαν πριν από 20 χρόνια όταν ο σερ Άλεξ Φέργκιουσομ τού είχε πετάξει έξαλλος ένα παπούτσι στα αποδυτήρια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να κάνει ράμματα πάνω από το ένα μάτι. Ο Μπέκαμ αποκάλυψε πως και ο ίδιος επιτέθηκε στον προπονητή του.

Συγκεκριμένα ρωτήθηκε: "Του όρμηξες;", γα να γνέψει καταφατικά ο Μπέκαμ και να απαντήσει: "Ναι".

TAGS SPORTS & GOSSIP VIRAL ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ