ΑΓΓΛΙΑ

Μπέκαμ: Ο πρωτότοκος γιος του ανοίγει ένα εν κινήσει εστιατόριο

Actor David Beckham, right, poses with his son Brooklyn Beckham for photographers upon arrival at the premiere of the film 'King Arthur The Legend Of The Sword'', in London, Wednesday, May 10, 2017. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP)
Actor David Beckham, right, poses with his son Brooklyn Beckham for photographers upon arrival at the premiere of the film 'King Arthur The Legend Of The Sword'', in London, Wednesday, May 10, 2017. (Photo by Joel Ryan/Invision/AP) © 2017JOEL RYAN/INVISION/AP IMAGES

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ, ο πρωτότοκος γιος του πρώην ποδοσφαιριστή, ανοίγει ένα εν κινήσει εστιατόριο με αφετηρία το Λονδίνο.

Ο πρωτότοκος γιος του Ντέιβιντ Μπέκαμ και της Βικτόρια, ο Μπρούκλιν, αποφάσισε να ακολουθήσει το πάθος του για τη μαγειρική.

Ο γιος του θρύλου του ποδοσφαίρου σε συνεργασία με την Uber Eats θα λανσάρει ένα εφήμερο εστιατόριο στο Λονδίνο με παραδοσιακό σπιτικό μενού.

Το μενού δεν θα είναι πολύ εκτενές και πέρα αυτού θα είναι διαθέσιμο μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Με την κουζίνα να λειτουργεί μόνο τις 25 και 26 Ιανουαρίου. Οι πελάτες θα μπορούν να δοκιμάσουν πέντε διαφορετικά πιάτα με τιμές που ξεκινούν από 9 ευρώ.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ