ΑΓΓΛΙΑ

Μπέκαμ:"Όνειρο να παίξω στο Γουέμπλεϊ"

Μπέκαμ:"Όνειρο να παίξω στο Γουέμπλεϊ"
Μπέκαμ

Οι ελπίδες του Ντέιβιντ Μπέκαμ για να κληθεί στην Εθνική ομάδα της Αγγλίας δεν έχουν σβήσει και ο άγγλος μέσος, εξέφρασε την επιθυμία του για μία ακόμη φορά να επιστρέψει στα "λιοντάρια".

Ο Στιβ ΜακΚλάρεν δεν έχει καλέσει τον 31χρονο μέσο από την ημέρα που ανέλαβε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας αλλά ο ίδιος όπως είπε έχει τον ίδιο χαρακτήρα με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και όταν αμφισβητείται, θέλει πάντα να αποδείξει ότι κάνουν λάθος.
"Είμαι σαν τον Σερ Άλεξ. Όταν κάποιοι με αμφισβητούν θέλω να αποδείξω ότι κάνουν λάθος", τόνισε με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sun" και συμπλήρωσε:" Είναι ακόμη στο όνειρο μου να αγωνιστώ ξανά στην Εθνική Αγγλίας αλλά στην πραγματικότητα πρέπει να περιμένω να δω.

Δεν εξαρτάται από μένα αλλά από τον προπονητή. Πάντως θα ήθελα πολύ να αγωνιστώ στο Γουέμπλεϊ για την Αγγλία. Όταν ο Στιβ ΜακΚλάρεν ανακοίνωσε την αποστολή για το φιλικό με την Ελλάδα και δεν ήμουν σε αυτήν, αισθάνθηκα πολύ άσχημα.

Αισθάνθηκα όπως όταν αποχωρούσα από τον αγωνιστικό χώρο μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκα στο παιχνίδι του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Αργεντινή το 1998 και όταν άκουσα αρχικά ότι δεν θα ξαναπαίξω στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Υπάρχει αυτό το αίσθημα της απελπισίας γιατί δεν υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω, είναι έξω από μένα για την ώρα.Τότε όμως είτε το αποδέχεσαι, είτε παλεύεις. Αν πάρω την ευκαιρία να αγωνιστώ στην Αγγλία ξανά, δεν είναι δική μου απόφαση αλλά είμαι μαχητής και αν πάρω την ευκαιρία, θα την αξιοποιήσω".

Καταλήγοντας ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ανέφερε:" Ακούω κάθε μέρα ότι το παιχνίδι άλλαξε και δεν θα μπορούσα να παίξω στην Αγγλία γιατί δεν μπορώ να πιάσω τον ρυθμό.

Το όνομα μου δεν ήταν ποτέ για τον ρυθμό. Το όνομα μου είναι περισσότερο από αυτά και γι΄αυτό ακόμη πιστεύω ότι μπορώ να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο και έχω ακόμη τρία-τέσσερα χρόνια να αγωνιστώ".










TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ