VIRAL

Μπέκαμ: Σχεδόν φαλακρός και με λίγα δόντια θα ήταν ο πρώην ποδοσφαιριστής το 2020 σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη το 1998

David Beckham poses for photographers upon arrival at the premiere of the television programme 'Beckham' on Tuesday, Oct. 3, 2023 in London. (AP Photo/Vianney Le Caer)
David Beckham poses for photographers upon arrival at the premiere of the television programme 'Beckham' on Tuesday, Oct. 3, 2023 in London. (AP Photo/Vianney Le Caer) © 2023 VIANNEY LE CAER/AP IMAGES

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ θα ήταν σχεδόν καραφλός και με λίγα δόντια το 2020 σύμφωνα με την τεχνητή νοημοσύνη. Κι 'όμως την διέψευσε.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Ντέιβιντ Μπέκαμ ήταν ένας από τους πιο όμορφους ποδοσφαιριστές, το περιοδικό "FourFourTwo" επιχείρησε το 1998 να προβλέψει, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης (όσο εξελιγμένη ήταν τότε) το πως θα μοιάζει ο Άγγλος σταρ το 2020.

Η εικόνα που είχε δημιουργηθεί απέχει μίλια από την πραγματικότητα. Ο Μπέκαμ παρουσιαζόταν σχεδόν φαλακρός και με λίγα δόντια. Ωστόσο, η εμφάνιση του Άγγλου διαψεύδει τις προβλέψεις των υπολογιστών.

Μπορεί να κοντεύει τα 50 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αλλά προσέχει τόσο την εμφάνισή του, όσο και το κούρεμά του. Οι ρυτίδες προφανώς είναι αναπόφευκτες αλλά η εικόνα του απέχει πολύ από την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ SPORTS & GOSSIP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ