ΑΡΗΣ

Μπελέμ: "Αξίζαμε τη νίκη"

Μπελέμ: "Αξίζαμε τη νίκη"
Νασιμέντο Μπέλεμ

Πολλά χαμόγελα σκόρπισε η νίκη του Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 22 χρόνια. Αποθέωση στο "Μακεδονία"

Ο σκόρερ του χρυσού γκολ του Άρη επί του Παναθηναϊκού που χάρισε και τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ομάδα του ο Βραζιλιάμος Νασιμέντο Μπελέμ τόνισε: "Δεν μπαίνω μέσα στο γήπεδο σκεπτόμενος για γκολ. Ειδικά όμως στην φάση του γκολ υπήρξε μία πολύ ωραία συνεργασία μεταξύ του Κόκε, του Πέρεθ και εμένα και ήρθε ένα όμορφο γκολ που μας έδωσε τη νίκη την οποία και αξίζαμε να πάρουμε".

Ο αρχηγός του Άρη, Κώστας Νεμπεγλέρας, στάθηκε στην σημασία της νίκης επί του Παναθηναϊκού στον δρόμο της εξόδου στο Κύπελλο UEFA τονίζοντας: "Ήταν ένα παιχνίδι με πάρα πολλές ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι με τη νίκη που πήραμε αφού θα μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο να πετύχουμε τον στόχο μας της εξόδου μας στο Κύπελλο UEFA".



Τέλος ο Κώστας Χαλκιάς αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση που είχε από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού: "Είναι χαρά κάθε ποδοσφαιριστή να χαίρει της εκτίμησης του κόσμου και ακόμα περισσότερο αν αυτή έρχεται από τον αντίπαλο", ενώ για τη νίκη ο διεθνής τερματοφύλακας του Άρη είπε:

"Καταφέραμε και πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς για την προσπάθεια μας για την έξοδό μας στο Κύπελλο UEFA. Εδώ που έχουμε φθάσει έχουμε άλλα δύο παιχνίδια που θα πρέπει να τα κερδίσουμε".

Αποθέωση στο Μακεδονία

Αποθεωτική υποδοχή από διακόσιους περίπου οπαδούς του συλλόγου γνώρισε η αποστολή του Άρη στο αεροδρόμιο "Μακεδονία", λίγο μετά τα μεσάνυκτα, στην επιστροφή της από την Αθήνα μετά την νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Ερνάντεθ: "Τίποτα δεν τέλειωσε"- Κόκε: "Μένω για τον κόσμο"

"Χαιρόμαστε που κάνουμε τον κόσμο μας να πανηγυρίζει. Το έργο μας δεν έχει τελειώσει ακόμη", τόνισε ο Κίκε Ερνάντεθ, για να συμπληρώσει εκστασιασμένος από τις εκδηλώσεις του κόσμου ο Σέρχιο Κόκε: "Γι’ αυτούς τους φιλάθλους θέλω να μείνω στον Άρη".









TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ