ΑΡΗΣ

Μπελέμ: "Δύο νίκες"

Μπελέμ: "Δύο νίκες"
αρης, νασιμεντο

Iκανοποιημένοι και ευχαριστημένοι απο την πορεία του Άρη εμφανίστηκαν οι Νασιμέντο Μπελέμ και Τάσος Κυριάκος

Ο Νασιμέντο Μπελέμ δήλωσε: "Είμαι πραγματικά πού ικανοποιημένος και χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά και το ότι βγήκε καλύτερο γκολ της αγωνιστικής (σ.σ. αυτό επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Κυριακή στο ΟΑΚΑ και το οποίο διαμόρφωσε το τελικό 0-1 και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του για την 28η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League). Αυτό μου δίνει όρεξη και θέληση για να πετύχω κι άλλα τέτοια γκολ".



Όσο για τις εναπομείναντες δύο αγωνιστικές στον δρόμο της εξόδου στο Κύπελλο UEFA ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός του Άρη τόνισε πως: "Από τον Άρη εξαρτάται η επίτευξη των στόχων του. Με σοβαρότητα θα κυνηγήσουμε δύο νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια", κι όσο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα δήλωσε:

" Γνωρίζω ότι το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα είναι ένα περίπλοκο και επικίνδυνο παιχνίδι. Η Καλαμαριά έχει ποιότητα και δεν έχει τίποτα να χάσει. Ωστόσο εμείς κοιτάμε τον εαυτό μας και θέλουμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας για να εξασφαλίσουμε τους 3 βαθμούς".


Κυριάκος: "Πειθαρχημένα"
Στη συνέχεια ο Τάσος Κυριάκος αναφέρθηκε πρώτα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα δηλώνοντας: "Ο Απόλλων δεν έχει άγχος γιατί έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Εμείς θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και να παίξουμε πειθαρχημένα για τη νίκη. Θα παίξει σημαντικό ρόλο και η παρουσία του κόσμου. Για να έχει αντίκρισμα η νίκη με τον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κερδίσουμε για να εξασφαλίσουμε την έξοδο στο UEFA".



Για το τι άλλαξε στον Άρη από τον πρώτο στον δεύτερο γύρο δήλωσε: "Στο πρώτο γύρο παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα που θέλαμε. Στο δεύτερο συνδυάζουμε το καλό ποδόσφαιρο και τα θετικά αποτελέσματα. Στην αρχή οι νέοι παίκτες δεν ήξεραν το παιχνίδι του άλλου, αλλά με τις προπονήσεις και με την δουλειά νομίζω ότι θα μείνουμε τέταρτοι".

Όσο για τον ίδιο; "Εγώ προσωπικά μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα. Προσπαθώ για το καλύτερο, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και θέλω να κερδίζει η ομάδα", ενώ για την παρουσία της ομάδας στην 4η θέση της βαθμολογίας είπε:

"Άμα δούμε που βρισκόταν πριν ένα χρόνο ο Άρης και τώρα είναι 4ος αντιλαμβάνεται κανείς το μέγεθος της επιτυχίας. Για τον κόσμο είναι μεγάλη επιτυχία αλλά και για εμάς. Πάνω από όλα του δώσαμε χαρά και θέλουμε να μείνουμε στην 4η θέση και να βγούμε στο Κύπελλο UEFA".



Επεισόδιο στην προπόνηση



Ο Άρης μπορεί να βρίσκεται πολύ κοντα στον στόχο του, που είναι η Ευρώπη, παρόλα αυτά οι προπονήσεις συνεχίζουν να είναι σκληρές, δείγμα του πάθους που επκρατεί στη φετινή ομάδα του Άρη.

Στη σημερινή προπόνηση προέκυψε επεισόδιο ανάμεσα στον Ισπανό Πινέδα και τον Κρίστι Βανγκέλι. Οι δύο ποδοσφαιριστές πιάστηκαν στα χέρια και χρειάστηκε η επέμβαση των πιο ψύχραιμων για να χωρίσουν.












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ