EUROPA LEAGUE

Μπελενγκέρ: "Προσοχή στον Ριβάλντο"

Μπελενγκέρ: "Προσοχή στον Ριβάλντο"
Μπελενγκέρ

Το εγκώμιο του Ριβάλντο έπλεξε ο 35χρονος αμυντικός της Χετάφε, Νταβίντ Μπελενγκέρ που κράτησε χαμηλούς τόνους ενόψει της αναμέτρησης με την ΑΕΚ

Ο 35χρονος άσος εκτιμά πως η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλοι της ΑΕΚ θα είναι "καυτή" ωστόσο αυτό δεν τον φοβίζει.
" Αποτελεί έξτρα κίνητρο για εμάς παρότι δεν είναι υπέρ μας. Είναι ευχάριστο να δημιουργείται καλή ατμόσφαιρα σε ευρωπαϊκά ματς, είναι πάντως κάτι που έχουμε συνηθισεί".

Όσο για το επιθυμητό αποτέλεσμα στο ΟΑΚΑ; " Mπορεί να ακούγεται κοινότοπο όμως θα είναι σημαντικό να σκοράρουμε. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση".

Ο Μπελενγκέρ παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει πολλά πράγματα για την "Ένωση". " Δεν έχω δει ολόκληρα παιχνίδια αλλά φάσεις. Δεν τα πηγαίνει πολύ καλά αυτή την εποχή αλλά παλεύει για το ελληνικό πρωτάθλημα. Επίσης έχει στις τάξεις της και τον Ριβάλντο".

Μετά την τελευταία αναφορά η κουβέντα επικεντρώθηκε στον 35χρονο Βραζιλιάνο σούπερ σταρ. " Δεν έχω κάποια ιδιαίτερη ανάμνηση από εκείνον στην Ισπανία. Είναι πάντως ένας παίκτης που δύσκολα μπορείς να τον μαρκάρεις. Δεν μπορείς να τον προβλέψεις, έτσι και επαναπαυτείς μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Είναι επικίνδυνος κοντά στην μεγάλη περιοχή και συνεχίζει να παραμένει υπολογίσιμος αντίπαλος".






TAGS EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ