ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Μπελεβώνης: "Ο Παναιτωλικός δεν είχε ποτέ σχέση"

Μπελεβώνης: "Ο Παναιτωλικός δεν είχε ποτέ σχέση"
INTIME SPORTS

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης ήταν ξεκάθαρος πως η ομάδα του Αγρινίου δεν έχει καμία εμπλοκή με τα "ύποπτα" παιχνίδια και συγκεκριμένα στο ματς με τον Ιωνικό

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Μάκης Μπελεβώνης ήταν ξεκάθαρος πως η ομάδα του Αγρινίου δεν έχει καμία εμπλοκή με τα "ύποπτα" παιχνίδια και συγκεκριμένα στο ματς με τον Ιωνικό.

Παράλληλα, ο κ. Μπελεβώνης αναφέρθηκε και σε ότι αφορά το γήπεδο και τις εργασίες που σταμάτησαν, λέγοντας πως θα λυθεί το θέμα την επόμενη εβδομάδα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάκης Μπελεβώνης: Αναφορικά με το παιχνίδι Παναιτωλικός-Ιωνικός, που βρίσκεται μεταξύ των ύποπτων: " Αν και πρέπει να περιμένουμε να δούμε για τα πράγμα μιλάμε και πως προσπαθούν να ανακατέψουν τον Παναιτωλικό με όλο το παρασκήνιο που τον κυνήγησε, έχω να πω μόνο τούτο: Ο Παναιτωλικός δεν είχε ποτέ την παραμικρή σχέση με όλη αυτή τη διαφθορά ότι και να γράψουν και να πουν, που να χτυπηθούν από κάτω".

Σε ότι αφορά το γήπεδο ο κ. Μπελεβώνης τόνισε: " Είναι αλήθεια ότι έλειπε ένα χαρτί στο οποίο πάτησαν κάποιοι καταγγέλοντες για να σταματήσουν οι εργασίες. Αυτό το χαρτί εμείς μόλις μας ζητήθηκε το είχαμε έτοιμο από την περασμένη Πέμπτη. Πρόκειται για έγγραφο της Γ.Γ.Α. το οποίο ειδοποίηθήκαμε ότι πρέπει να περιλαμβάνει στα σχέδια και τα τουρνικέ και το ηλεκτρονικό εισιτήριο της νέας εξέδρας ανεξάρτητα αν θα λειτουργήσουν ή όχι. Για εμάς η διαδικασία ήταν μιας ώρας και δουλέψαμε για να είμαστε έτοιμοι.

Η καθυστέρηση οφείλεται σε απουσία συγκεκριμένης υπαλλήλου. Το χαρτί όμως όπως μαθαίνουμε θα έρθει τη Δευτέρα από τη Γ.Γ.Α. και την Τρίτη θα κατατεθεί στη πολεοδομία. Από κει και ύστερα για την υπηρεσία αυτή θα είναι θέμα ωρών να εγκρίνει και αυτή τη παράμετρο. Αν θέλει και αν δεν υπάρξει κάποια κωλυσιεργία που μένει να το δούμε στην πράξη".

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστικά, αυξήθηκε ο αριθμός των ποδοσφαιριστών που έχουν προσβληθεί από ίωση φτάνοντας συνολικά τους έντεκα.

Στους Θεοδωρίδη, Καραμαλίκη, Κουτρομάνο, Αναστασιάδη, Δέντσα, Τσενάμο, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν την Πέμπτη, προστέθηκαν την Παρασκευή οι Πασάς, Μπουμάλ, Ετζενγκέλε, Κούσης, Σμίλτος.

TAGS ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ