ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μπενφίκα για Μανωλά"

"Μπενφίκα για Μανωλά"
INTIME SPORTS

Ο Εσεκιέλ Γκαράι θα αποχωρήσει από την Μπενφίκα το φετινό καλοκαίρι και ξένα δημοσιεύματα θέλουν τους "αετούς" της Λισσαβώνας να εξετάζουν την περίπτωση του Κώστα Μανωλά ως αντικαταστάτη του Αργεντίνου.

Η συνολικά πολύ καλή αγωνιστική παρουσία του Κώστα Μανωλά στο Champions League, ανάγκασε πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους να σημειώσουν στις λίστες τους το όνομα του Έλληνα διεθνή στόπερ. Ο 23χρονος άσος έχει παίξει κατά καιρούς στα ρεπορτάζ ομάδων όπως οι Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τότεναμ και Γιουβέντους.

Τις τελευταίες ώρες σε δημοσιεύματα του εξωτερικού, το όνομα του έχει συνδεθεί με την Μπενφίκα. Ο Εσεκιέλ Γκαράι είναι δεδομένο πως θα πωληθεί το φετινό καλοκαίρι και οι "αετοί" της Λισσαβώνας ψάχνουν για τον παίκτη που θα τον αντικαταστήσει.

Η Μπενφίκα πρόσφατα πήρε μια γεύση από τις ικανότητες του Μανωλά, καθώς στους ομίλους του Champions League αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας στόπερ ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Ολυμπιακού στο 1-1 του "Estadio Da Luz" και σκόρερ των "ερυθρολεύκων" στο 1-0 του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο ξένος Τύπος λοιπόν εμφανίζει τον Μανωλά ως αντί-Γκαράι, σημειώνοντας πως οι ιθύνοντες της Μπενφίκα έχουν πολύ καλή άποψη για τις δυνατότητες του.

Ο 23χρονος στόπερ θα δώσει το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας με την Εθνική Ελλάδας και αν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε εξελίξεις, αυτές πιθανότατα θα δρομολογηθούν όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο τουρνουά.

Ολοκλήρωσε την (ποδοσφαιρική) καριέρα του ο Μοδέστο

Ο Φρανσουά Μοδέστο έβαλε τέλος στην "γεμάτη" καριέρα του ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ξεκίνησε να αγωνίζεται με την φανέλα της Μπαστιά (1997-99), συνέχισε στην Ιταλία και την Κάλιαρι (1999-2004), μεταπήδησε στην Μονακό (2004-2010), φόρεσε για μια τριετία τα "ερυθρόλευκα" (2010-2013) και επέστρεψε στην Μπαστιά (2013-14), όπου και "κρέμασε" τα παπούτσια του.

"Ήθελα στην τελευταία μου σεζόν ως ποδοσφαιριστής να αγωνιστώ στην Μπαστιά. Πραγματοποίησα τελικά το όνειρο μου. Το ευχαριστήθηκε και η οικογένεια μου αυτό το διάστημα που ήμουν στον σύλλογο. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα να ολοκληρώσω εδώ την καριέρα μου. Η καρδιά μου το ξέρει πόσο πολύ το επιθυμούσα", τόνισε ο Μοδέστο για την αποχώρηση του από την ενεργό δράση.

Από το καλοκαίρι του 2013, όταν και ολοκλήρωσε την τριετή (ιδιαίτερα επιτυχημένη) θητεία του στον Ολυμπιακό, οι δύο πλευρές είχαν ανανεώσει το ραντεβού τους για την στιγμή που ο Κορσικανός θα βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με σκοπό να συνεργαστούν εκ νέου υπό διαφορετικές συνθήκες.

Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται ο Μοδέστο να έρθει στην Ελλάδα και να συναντηθεί με την διοίκηση των Πειραιωτών, αναλαμβάνοντας κάποιον ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Το πιθανότερο, εφόσον υπάρξει συμφωνία, είναι να προστεθεί στο τιμ των Καρεμπέ, Ισά, Λορένθο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ