CHAMPIONS LEAGUE

Μπενφίκα - Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας πανηγύρισε τη νίκη αγκαλιά με Ντίας και Φαμπίνιο

Μπενφίκα - Λίβερπουλ: Ο Τσιμίκας πανηγύρισε τη νίκη αγκαλιά με Ντίας και Φαμπίνιο
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Το φινάλε του αγώνα κόντρα στην Μπενφίκα βρήκε τους παίκτες του Κλοπ να γιορτάζουν το 3-1 στο χορτάρι, με τις τηλεοπτικές κάμερες να συλλαμβάνουν τον Τσιμίκα να αγκαλιάζεται με τους Ντίας και Φαμπίνιο, φιλώντας μάλιστα στο κεφάλι τον δεύτερο.

Η Μπενφίκα δυσκόλεψε μόνο για ένα διάστημα στο δεύτερο μέρος την Λίβερπουλ, με τους κόκκινους του Γιούργκεν Κλοπ να είναι ανώτεροι κόντρα στην ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου και να φτάνουν δίκαια στην επικράτηση, με το 3-1 να τους δίνει κρυστάλλινο προβάδισμα για την πρόκριση στους 4 του Champions League.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τους παίκτες της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ να πανηγυρίζουν έντονα το σπουδαίο "διπλό" στην πρωτεύουσα της Πορτογαλίας, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν τον Κώστα Τσιμίκα (έμεινε στον πάγκο) να έχει θερμό εναγκαλισμό με τον Φαμπίνιο και με τον σκόρερ του τρίτου γκολ των ρεντς, Λουίς Ντίας.

Μάλιστα, ο διεθνής μπακ πέρα από την αγκαλιά προς τον Φαμπίνιο, φίλησε και στο κεφάλι τον Βραζιλιάνο μέσο, στο σημείο που λίγα λεπτά νωρίτερα είχε τραυματιστεί κάνοντας τους ανθρώπους των ρεντς στον πάγκο να ανησυχήσουν για πιθανό τραυματισμό του.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ